2777
2789
عنوان

مادرشوهرها چطوری ادب کنم؟

339 بازدید | 30 پست

سلام به همه عزیزان کمکم کنید. خونه من با خونه مادرشوهردیوار به دیواره. خیلی اذیت میکنه. ی. کارآگاه به تم معناست وقتی میری خونش. فقط پشت. سر جاریا ور ور میکنه بدهن شدید. پشت سرم تو کوچه محل ناسزا گفته خانواده من سرشناسن اینقدراینور اونور چرت و پرت میگه چن بار خواستم. قطع رابطه کنم دلم برا پدرشوهرم سوخته آخه گناه داره نوه شو نبینه خودشم مرد خوبیه چن بار. هشدار. دادم چن ماهی رفت آمد نکردم.ولی انگار نه انگار اینم بگم ناماذریه. توروحدا. کمک کنین من چیکا کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته. نمی دونم چی بگم. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

منم بعد چهارسال ی چادرخریدم مادرش بهم محل نمیده البته فدای سرم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

مادرش پدرش برادراش خواهراش عموهاش و دایی هاش و شوهرش نتونستن ادبش کنن بعد شما که عروس شوهرشی میخوای ادبش کنی

فقط به هیچی حسابش نکن همین

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
گلم کار تو نیست کار شوهرته 

ی بار سر یکی از حرفاش خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم گفت به خودش زنگ بزن منم زنگ زدم مثل زنای بی حیا داود بیداد کرد رفت همه حرفامم جور دیگه پخش کرد

آخه گیرش منم اخه

اول تو خودت بگرد ببین واقعا شاید کار اشتباهی میکنی یا حرکتی که از نظر خودت درسته ولی از نظر اون نه

اگر پیدا نکردی دقش بده فقط همین

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍