2777
2789
عنوان

مادرشوهرها چطوری ادب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست

بی محلی از صدتا چوبم بدتره نه تنها قطع رابطه نکن بلکه برو خونشون وقتایی که پدر شوهر هست برو باهاش گرم بگیر صحبت کن محل اون نزار تو خونه خودش بهش بی محلی کنی خیلی درد داره واسش

I am nurse

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکاری ... خیلی راحت کات کن ضمن اینکه نا تنی هم هستش گاهی فقط پدر شوهرتو دعوت کنه شوهرت خونه خودت ببینش

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
[QUOTE=75292609]بی محلی از صدتا چوبم بدتره نه تنها قطع رابطه نکن بلک ه برو خونشون وقتایی که پدر شوه ...

ببین اگه اونا خوب باشن خوب خداروخوش نمیاد ولی مگه چه قدر میخوایم زندگی کنیم که همش خون دل بخوریم وقتی میبینین کسی اذیتتون میکنه ونه تنها نمیتونین جوابشو بدین بلکه دلتونم میشکنه  یا باید قطع رابطه کرد یا همون که گفتم یا که بسوزی 

و بسازی چون پدر شوهرت گناه داره از پسر ونوه اش دور باشه من ایتجوری گفتم دیگه خودت میدونی

I am nurse

ای خدا 😥😥😥

نی نی سایت پر شده از بد گفتن از خاهر شوهر 

و مادرشوهر 

😑😑

یاد زن عموم افتادم 😒😒

پشت سر مامان بزرگم چ حرفا ک نمیزد 

بچه بودم میفهمیدم وای خدا روزی نبود که عصبی نشه 

حالا عروس دار شده 

میاد انقده در دل میکنه 

عروسم فلان عروسم چی عروسم ال عروسم بل 

استارتر نارحت نشی در کل گفتم 

خودمونم خانواده داریم پدر مادر 

اگه مسئله یی هم هست سعی کنین کنار بیاین دیگه مادر یا پدر همسرتونن نمیشه کاریش کرد 

وقتی کسی میاد خاستگاریتون از اون اول خوب برانداز کنین ببینین اصلن بهم میخورین یا ن 🙂🙂🙂🙂

نباشی هیچی قشنگ نیست حتی بهشت 😔😔

وقتی پشت جاریا حرف میزنه هیچی نگو   شاید میخواد حرف بکشه ازت درموردشون بعد بره تو استین اونا بذاره    اتفاقا خوش رفتار تر باش با پدرشوهرت اما ب مادر شوهرت س گ محلی کن تا حرص بخوره

من خودم را دوست دارم     
آخه زمان ازدواج من این. نبود که

عزیزم سعی کن صبور باشی منم سنی ندارم ک بخام شما رو نسیحت کنم 

ولی سعی کن اختلاف خودتو شوهرت بانیش خانواده شوهرت نباشه 

اگه میدونی ب همسرت بر میخوره سعی کن کنار بیا 

زندگیت خراب نشه 

دیگه هر چی باشه شوهرته نمیشع بگی خانوادتو نمیخام 

وقتی پشت جاریا حرف میزنه هیچی نگو   شاید میخواد حرف بکشه ازت درموردشون بعد بره تو استین اونا بذ ...

نه. والا من تا بحال درمورد هیچکدوم هیچ حرفی نزدم هرچی میگه فقط لبخند ممیزنم من اصلا خیلی از حرفارو به شوهرم یا خانواده م انتقال نمیدم 

عزیزم سعی کن صبور باشی منم سنی ندارم ک بخام شما رو نسیحت کنم  ولی سعی کن اختلاف خودتو شوهرت با ...

مهمونی میده منو دعوت نمیکنه بیچاره پر شوهرم زنگ میزنه دعوتم مبکنه خب ناراحت میشم کنار میام ولی واقعا اذیتم

مهمونی میده منو دعوت نمیکنه بیچاره پر شوهرم زنگ میزنه دعوتم مبکنه خب ناراحت میشم کنار میام ولی واقعا ...

چوب خدا بی صداس صبور باش 

زن همسایه قدیمی خونه آجیم 

انقد عروسشو اذیت کرد بهش تهمت زد که با فلانی بودی 

عروسه خودشو آتیش زد مرد دوتا دختر کوچیک داشت 

۴ پنج سال بعد دختر خودش از دست مادرشوهر خودشو آتیش زد الان زندس مرده بودن بهتر بود تا الانش 

چون صورت نداره اصلن قابل نگاه کردین نیست چندشت میشه 😝😝😝

آخ آخ یکی بغل خونه مادرم اینا بودش چقد عروسا رو اذیت کرد ...خدا نسیب گرگ بیابون نکنه زنه همه گذاشتنش ...

مامانم میگه. صبوری کن. میگه خدا خودش همه چیو می‌بینه آخه. مامانم.مادر شوهر ناتنی داشته بیچاره مامانم میگه حامله بوده جلوش غذا میخورند ولی بهش نمیدان مامانم صبوری کرد بابابزرگم فوت شد اینم گذاشت رفت ولی باز میومد خخونمون ماما حمومش میکرد غذاش میداد آخرسر تنها و تو ی خونه ی اتاقه به بدترین شکل کشته دشد

وبعد ی ماه جنازه.  پیدا شد