ميخوام بدونم جايي رو تو مشهد ميشناسين كه هم خوب باشه هم من زياد تو خرج نيوفتم ؟
خستهام از «چطوری؟»های توخالی،از لبخندزدنهای دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی.دلم میخواهد ورقی بچسبانم روی پیشانیام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خستهام از «چطوری؟»های توخالی،از لبخندزدنهای دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی.دلم میخواهد ورقی بچسبانم روی پیشانیام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
مگه بری مهمانپذیر دیگه مثلا یکی بود نزدیک سرای امین خیلی هم تمیز بود
اينم خوبه ولي ب نظرت خانمي تنها بره اونجا بد نيست ؟
جای بزرگ و تمیزیه فقدم ی پتو میدن بت فک کنم تا شیش صب بشه خوابید اگه نمیخاین هزینه چندانی داشته ب ...
ن بابا من لارجم 😜
اتفاقا الان داشتم سرچ ميكردم ببينم چ جوريه
مرسي عزيز دلم بابت پيشنهادت 🙏🏻🌸🌸🌸