2821
2789
عنوان

مشهد

118 بازدید | 10 پست

سلام خانماا 

پاييزتون شيررررين

خانما  من ميخواستم براي نذرم حدودا سه روز برم مشهد 

ميخوام بدونم جايي رو تو مشهد ميشناسين  كه هم خوب باشه هم من زياد تو خرج نيوفتم ؟

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب برین رواق حضرت زهرا شبا میشه خوابید اونجا

جاي خوبيه ؟

من كلا جايي رو تو مشهد نميشناسم 

واسه حاجتم ميرم كه  نذرمو ادا كنم

چون با خانواده ام نميرم ميگم زياد تو خرج نيوفتم 🙃

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
مگه بری مهمانپذیر دیگه مثلا یکی بود نزدیک سرای امین خیلی هم تمیز بود

اينم خوبه ولي ب نظرت خانمي تنها بره اونجا بد نيست ؟

جاي خوبيه ؟ من كلا جايي رو تو مشهد نميشناسم  واسه حاجتم ميرم كه  نذرمو ادا كنم چون با خ ...

جای بزرگ و تمیزیه

فقدم ی پتو میدن بت

فک کنم تا شیش صب بشه خوابید

اگه نمیخاین هزینه چندانی داشته باشید و نازک نارنجیم نیستید میتونید بریم اونجا😃

جای بزرگ و تمیزیه فقدم ی پتو میدن بت فک کنم تا شیش صب بشه خوابید اگه نمیخاین هزینه چندانی داشته ب ...

ن بابا  من لارجم 😜

اتفاقا الان داشتم سرچ ميكردم ببينم چ جوريه 

مرسي عزيز دلم بابت پيشنهادت 🙏🏻🌸🌸🌸

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز