عزیزممن ب این روش میپزم.اول ی پیاز بزرگ رو خردمیکنم وتوماهیتابه باروغن و زردچوبه ونمک سرخش میکنم.بعدمرغ یا گوشتی رو ک مکعبی تکه تکه کردمو میریزم توماهیتابه تا خوب سرخ بشه.فقط شعله کم باشه ک پیاز نسوزه.وقتی خوب سرخ شد توش ی گوجه رو یارنده میکنم یامیتونین ریز خردش کنین یا درشت.میریزم توش ویکم ک تفت خورد ی قاشق رب گوجه میریزم و باهم مخلوط میکنم.یکم ک رب باهاشون سرخ شد ی لیوان اب میریزم ک هم مرغ هابپزن هم ی ذره غذا حالت خورشتی باشه.خوب ک جاافتاد بهش نمک و فلفل سیاه میزنم.براترشیش هم من خودم اب نارنج میزنم ک عالی میشه.امامیشه از ابلیمو یاابغوره هم استفاده کرد.واقعاخوشمزه میشه.حتماامتحان کنین.ببخشید زیادشد.خواستم کامل توضیح بدم.