2777
2789
اره گلم...کم‌کم دارم منطقی فکر میکنم😞 ممنون ک بفکری 😍😘

فداتشم ،کاش یک بود برام یه چیزی درست میکرد هیچکسس نیست نزدیکم دیروز بااون حالم رفتیم خونه مادشوهرم روم نشد بگم برام سوپ درست کن هیچکسم به روش نیاورد

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور واویشکاتو میگی تاحالا نذاشتم اسمشو شنیدم

عزیزم‌من ب این روش میپزم.اول ی پیاز بزرگ رو خردمیکنم وتوماهیتابه باروغن و زردچوبه ونمک سرخش میکنم.بعدمرغ یا گوشتی رو ک مکعبی تکه تکه کردمو میریزم توماهیتابه تا خوب سرخ بشه.فقط شعله کم باشه ک پیاز نسوزه.وقتی خوب سرخ شد توش ی گوجه رو یارنده میکنم یامیتونین ریز خردش کنین یا درشت.میریزم توش ویکم ک تفت خورد ی قاشق رب گوجه میریزم و باهم مخلوط میکنم.یکم ک رب باهاشون سرخ شد ی لیوان اب میریزم ک هم مرغ هابپزن هم ی ذره غذا حالت خورشتی باشه.خوب ک جاافتاد بهش نمک و فلفل سیاه میزنم.براترشیش هم من خودم اب نارنج میزنم ک عالی میشه.امامیشه از ابلیمو یاابغوره هم استفاده کرد.واقعاخوشمزه میشه.حتماامتحان کنین.ببخشید زیادشد.خواستم کامل توضیح بدم.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
خوش به حالت عزیزم شما که برنجت رو نسوزوندی مثل من😂😂

نه نه عالی شده

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
مگه اینکه تو سوپم نون تیلیت کنم تا سیر شم .. البته من بعد از بارداریم با سوپ شیر نمیشم قبلش با آب هم ...

بارداری که نگو...😣😣کلا همش در حال خوردنیم😣مخصوصا وقتی قرص prenatal میخورم که دیگه یااااا خدا کلا تو یخچال در حال جست و جو خوردنیم😅😅😅

⚡یک عدد بی برق...⚡
عزیزم‌من ب این روش میپزم.اول ی پیاز بزرگ رو خردمیکنم وتوماهیتابه باروغن و زردچوبه ونمک سرخش میکنم.بع ...

دستت درد نکنه 

مرسی که وقت گذاشتی گفتی عزیزدلم 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
نه از دمی گوجه😕

منم بابام بدش میاد😅😅هرموقع مامانم با بابام قهر بودن و دعوا میکردن مامانم برای اینکه لج بابامو در بیاره درست میکرد😂😂بابامم گرسنه میموند بیچاره

⚡یک عدد بی برق...⚡
فداتشم ،کاش یک بود برام یه چیزی درست میکرد هیچکسس نیست نزدیکم دیروز بااون حالم رفتیم خونه مادشوهرم ر ...

قربونت عزیزم....مامان خودت چی؟؟؟ اگ نزدیک بودیم برات میپختم😘

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
بارداری که نگو...😣😣کلا همش در حال خوردنیم😣مخصوصا وقتی قرص prenatal میخورم که دیگه یااااا خدا کلا ...

دقیقا  .من از اول بارداریم پریناتال میخوردم .. 20 کیلو اضافه کردم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منم بابام بدش میاد😅😅هرموقع مامانم با بابام قهر بودن و دعوا میکردن مامانم برای اینکه لج بابامو در ب ...

بنده خدا چه مظلومن🙁...شوهر من باشه ازگوشتم قیمه میپزه😲🤣

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
قربونت عزیزم....مامان خودت چی؟؟؟ اگ نزدیک بودیم برات میپختم😘

مامانم خیلی ازم دوره اصلا خونمو نمیشناسه. بنده خداباید یکی بیاره 

.فداتشم عشقم ،بدبختی گلوم بدجور زخمه هیچی نمیتونم بخورم بزرو چایی بذره صبونه خوردم

لطفا لایکم نکنید ممنونم