2777
2789
عنوان

کیا پتو با ماشین لباسشویی میشورن

| مشاهده متن کامل بحث + 18354 بازدید | 50 پست
😂😂😂شسته شه فقط .. اب فاضلاب بریزن روش😂😂

😂

فرض کن لباس چرک میندازن توش بعد تو پتو میندازی شب هم با عطر تن اونا میخابی😖

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها لباسشویی که هفت کیلویی هست اگه لباس کم توش بریزیم بشوریم خراب میشه ؟؟برا منم هفت کیلویی ولی نمیشه صبر کنم تا پر بشه و بشورم که بعد بعضیا میگن هالی می‌چرخه خراب میشه

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
بچه ها لباسشویی که هفت کیلویی هست اگه لباس کم توش بریزیم بشوریم خراب میشه ؟؟برا منم هفت کیلویی ولی ن ...

نمیدونم 

ولی واسه من تو دفترچه اش نوشته میشه یه کلید داره  بزنی و دور خاصی رو انتخاب کنی

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
😂 فرض کن لباس چرک میندازن توش بعد تو پتو میندازی شب هم با عطر تن اونا میخابی😖

بیا برو حالمو بد نکن😒😥😥😥

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ماشین مامانم هفت کیلوییه همیشه متو یه نفره میندتخت توش امسال خراب شد بردنش تعمیر فورا بهشون گفت پتو مینداختین توش دیگه با بدبختی و 600 هزار تومن که گذاشت رودستشون درست شد مامانم توبه کرد دیگه چیز سنگین توش بندازه

من دو سال بود پتو هامون را نشسته بودم خیلی کثیف شده بود.دادم خشکشویی دونه ای 17گرفت شست.خیلی تمیز شد.بعد گفته بود این پتو ها را چند وقت بود نشسته بودید.شوهرم خجالت کشیده بود بگه 2سال گفته بود 3ماهه.اونم گفته بود از این به بعد هرماه بشورید.   

خدایا شکرت   
بیا برو حالمو بد نکن😒😥😥😥

من خاهرشوهرتم😒😝😝😝

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من دو سال بود پتو هامون را نشسته بودم خیلی کثیف شده بود.دادم خشکشویی دونه ای 17گرفت شست.خیلی تمیز شد ...

الان فکر کرده حموم نمیرید😂

بچه ها لباسشویی که هفت کیلویی هست اگه لباس کم توش بریزیم بشوریم خراب میشه ؟؟برا منم هفت کیلویی ولی ن ...

من لباس کم میریزم اصولا ..تا الان ک سه سال شده صحیحو سلامته

من لباس کم میریزم اصولا ..تا الان ک سه سال شده صحیحو سلامته

منم مجبورم آخه دو نفر مگه چقدر لباس جمع میشه نهایتا هفته ای یکبار روشنش میکنم دیگه شنیدم خالی بچرخه اون دیگ داخلش تاب بر میداره.

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
منم مجبورم آخه دو نفر مگه چقدر لباس جمع میشه نهایتا هفته ای یکبار روشنش میکنم دیگه شنیدم خالی بچرخه ...

خالی خالیم ک نیس .. من لباس مشکیا رو جدا میندازم واسه همین کم جمع میشه