2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما کشمش نمیزنیم سبزی و گردو و زعفرون و زرشک و سیر و پیاز و بقیش یادم نمیاد 

شما مرغ شکم پر و میگید  فکر کنم گلم، من دقیقا غذای آستارارو میخوام بپزم  میخوام عین غذای مادربزرگ شوهرم بشه شوهرم دوست داره

شما مرغ شکم پر و میگید  فکر کنم گلم، من دقیقا غذای آستارارو میخوام بپزم  میخوام عین غذای م ...

من بچه استارام داخل مرغ لونگی پیاز و گردو رو با هم قاطی کن و رب آلوچه و نمک و فلفل بهش اضافه بزار تو شکم مرغ و از قبلش هم مرغو تمیز بشور پوستشو نکن بعضی جاهاشو زخمی کن و بهش نمک و فلفل و رب الوچه بزن بعد لونگیشو بزار داخلش و بزار تو فر😋😋😋

من تا حالا خودم درست نکردم ولی یه فامیل آستارایی داریم اون همیشه تو مهمونیا درست میکنه 

مرغ ترجیحا محلی رو تمییز میشوره پوستشو نباید بکنی بعد کاملا به همه جاش نمک و فلفل میزنه داخلش هم بعد به همه جای مرغ چه داخل شکمش چه بیرونش رب ازگیل میماله بعد رب ازگیل و گردو و پیازرنده شده یه عالمه میریزه داخل شکم مرغ بعد انتهای شکم مرغ رو با نخ و سوزن میدوزه که موادش بیرون نزنه ، از ساعت ۶ اینا میذاره تو قابلمه تا ساعت ۱ اینا میپزه آخرش موقع خوردن از قابلمه درمیاره میذاره تو فر که پوستش کاملا برشته و خوشرنگ میشه خیلی هم خوشمزس 

اگه شیرین دوست داری رب شیرین بگیر اگر ترش دوست داری رب ترش بگیر بستگی به ذائقتون داره