2777
2789
عنوان

خریید

234 بازدید | 39 پست

خانما شما وقتی با نامزد یا شوهرتون به همراه خواهر شوهر یا مادرشوهر میرید خرید شوهرتون یا نامزدتون میخواد لباس بخره انتخاب که میکنه بیشتر نظر کیو میپرسه که مثلا این پیراهن خوبه بهم میاد ؟!

آرامش

خب نظر من 

دوتايي ميريم خريد اخه 

من بايد خوشم بياد خب😁

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وقتی با مادر خواهرش میرید اول از شما مستقیما نظر میپرسه؟

نه با اونا عمرا برم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
فک‌کنم میخای جوابامونو ب شوهرت نشون بدی توجیهش کنی 😊

نه اصلا نمیدونه من تو این سایت هستم 

نامزدمه،اسه تولدش لباس پیراهن و شلوار خریدم اندازش نشد رفتیم عوض کنه سایز دیگه نداشت گفتم مدلای دیگه بردار امروز با نامزدم خواهرش رفتیم عوض کنه وقتی پوشید میخواست نظر بپرسه رو به خواهرش نگاه میکرد میگفت زه خوبه  بعد من باید خودم میگفتم قشنگه درحالی که از من نپرسید 

آرامش
من میپرسه.ولی کارخودشومیکنه هرچی دوست داره میخره.البته من خودمم قبول دارم سلیقه مر دونه ندارم

من دوس دارم اول به من بگه ولی همش از خواهرش میپرسه تاحالا سه بار رفتیم همینطور بوده خواهرش 30سالشه خودش 26و من 25میگم شاید واسه تجارت که ولی هرچی فک میکنم میگم نه اشتباهه کارش

آرامش
[QUOTE=75248261]نه اصلا نمیدونه من تو این سایت هستم  نامزدمه،اسه تولدش لباس پیراهن و شلوار خرید ...

به مامانمم گفتم گفت کارش زشته انگار تو هیچی نمیدونی که از خواهرش میپرسن بگید چجور بهش بگبگم کارش اشتبباهه

آرامش