2777
2789
عنوان

خریید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
من دوس دارم اول به من بگه ولی همش از خواهرش میپرسه تاحالا سه بار رفتیم همینطور بوده خواهرش 30سالشه خ ...

خدایی بدکاری میکنه.من داداش خودم هرموقع میریم خریدازمامانم میپرسه اصلانظرهمسرش نمیپرسه ناراحت میشم.البته چون سلیقه مامانم زبانزدفامیله.عروسمون هم قبول داره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانمم گفتم گفت کارش زشته انگار تو هیچی نمیدونی که از خواهرش میپرسن بگید چجور بهش بگبگم کارش اشت ...

من اگه باشم همون لحظه قیافه میگیرم تا متوجه کارش شه یااگه متوجه نشدبعدا باتیکه بهش میفهمونم 

خدایی بدکاری میکنه.من داداش خودم هرموقع میریم خریدازمامانم میپرسه اصلانظرهمسرش نمیپرسه ناراحت میشم.ا ...

ولی گناه داره آدم باید از دوطرف نظر بپرسه

آرامش
نه اصلا نمیدونه من تو این سایت هستم  نامزدمه،اسه تولدش لباس پیراهن و شلوار خریدم اندازش نشد رف ...

یه نصیحت تو زندگی نسبت ب این چیزا حساس نباش وگرنه پیرت درمیاد

تورامیخواهم برای همه ی عمر
من اگه باشم همون لحظه قیافه میگیرم تا متوجه کارش شه یااگه متوجه نشدبعدا باتیکه بهش میفهمونم 

من قیافه گرفتم ولی چیزی نگفت 

چجور تیکه بندازم میخوام رک بگم یبار گفتم گفت تخسیره منه گفتم توام بیای

آرامش
ولی گناه داره آدم باید از دوطرف نظر بپرسه

قبول دارم.من یه بارمادرشوهرم میخواست باهامون بیادخرید.بهونه اوردم خونه موندم باشوهرم نرفتم گفتم مامانت انتخاب کنه.دیگ مامانشوهمراه نکردفقط بامن میومد

قبول دارم.من یه بارمادرشوهرم میخواست باهامون بیادخرید.بهونه اوردم خونه موندم باشوهرم نرفتم گفتم ماما ...

منم همینکارو میکنم ولی میگم بهش نکه نظر من خیلی واست مهمه

آرامش