2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده همینطوری دارم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 36 پست

همه مردا چشم چرونن حالابعضیا یکم کمتر بعضیا یکم بیشتر

خدایی هم بعضی تیپا نگاه کردن داره منکه گاهی خودم مبهوت تیپ و قیافه خانومامیشم😁😂

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منو بگو یه زن ارایش کرده و مو ولو کرده ببینه نیشش هم وا میشه.. نمیتونه ذوقشو قایم کنه.. من انقد ...

به چی میخنده؟😲

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

میدونی گاهی اوقات میشه ادامه داد به امید درست شدن ولی گاهی اوقاتم نمیشه ریسک ادامه دادنو به جون بخری...

فقط میتونم بگم گرفتن بعضی از تصمیما هر چقدر زودتر باشه بهتره 

، زمانی که از وقتش بگذره خرابی که به بار میاره زیاده...

شاید نگاهش افتاده .والا اینقدر وضع پوشش خانوما بد شده که مردی اگه نگاهش پایین باشه که پایین هم با ساپورت و اینا خرابه اگه نگاهش به بالا باشه بالا هم پوشش درست و حسابی نیس .حالا حرف از حجابم بزنی میگن شخصیه ،متوجه نیستن جامعه حریم عمومیه

خوشبختم چون بهترین همسر دنیا مال منه
شاید نگاهش افتاده .والا اینقدر وضع پوشش خانوما بد شده که مردی اگه نگاهش پایین باشه که پایین هم با سا ...

من که به شخصه نمیبخشم زنایی که اینجوری میان.. مد شده دخترا کل موهاشون بیرونه نهذفقط یذرهذجلوش.. مثلا طرف تا کمر مو داره همش بیرون با یه شلوار لی تنگ و لگ و... جلو باز.. ای خدا.. شوهر من کلا تو عمرش یه دوست دخترم نداشته اهل خیانتم نیست ولی این نگاها رو میکنه آتیش میگیرم

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
مثلا اومدی نظر بدی؟؟؟ شوهرت جلوت زل بزنه به باسـن زنه دیگه تو خوشحال میشی اره ؟؟؟؟ 

شوهر من ببین هر زنی رو ببینه که بی حجابه کلا مانتویی باشه نگاه میکنه چادریم باشه باز نگاه میکنه مگه چادرس سن بالا که نگاه نکنه.. 

فقطم نگاه میکنهذها نمیگم میره دنبالشون که.. ولی کلا از هیچ زنی نمیگذره.. بهش میگم انقد عقده ای هستی..؟ همیشم دعوامون شده سر این

من که به شخصه نمیبخشم زنایی که اینجوری میان.. مد شده دخترا کل موهاشون بیرونه نهذفقط یذرهذجلوش.. مثلا ...

اگه صد نفر برن جلو به طرف بگن بابا پوشش آن مناسب خیابون نیس بخدا .مناسب اتاق خوابه .دیگه عمرا اینجوری بیاد .مشکل بی تفاوتیه آدم هاس نسبت به هم

خوشبختم چون بهترین همسر دنیا مال منه
استارتر نمیتونی بری مشاوره؟

شوهرم بره بهتره  من با این سنم واقعا همه چی حالیکه از زندگیه مشترک این بییت سالشه هیزززز   بقران حالم دیگه داره بهم میخوره از این همه ناپاکی میخوام بمیرممم بابامو تا حالا اینجوذی ندیدم  بابام بنده خدا سرش همیشه پایین بودددد  شوهرم هیز دراومد هه 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡
اگه صد نفر برن جلو به طرف بگن بابا پوشش آن مناسب خیابون نیس بخدا .مناسب اتاق خوابه .دیگه عمرا اینجور ...

همه بهشون حق میدن.. هی میگن شخصی.. بابااااااا خیابون جای شخصی نیست نمیدونم چرا نمیفهمن..  

فقط میگم الهی اون دختری که نگاه شوهر منو به سمت خودش جلب میکنه الهی عین همین بدترش سرش بیاد.. وقتی ازدواج کرد شوهرش بره با یکی دیگه به خاطر ظاهر... ایشالا هیچ وقت اصلا ازدواج نکنه.. بمونه بترشه.. واقعا از حقم نمیگذرم