2777
2789

سلام 

امشب حالم خیلی بده حالم از شوهرم بهم میخوره دلم خیلیییی گرفته  

با شوهر بیرون رفته بودیم واس تعویض  پالتو من تو اتاق پروف بودم که درو یه لحظه باز کردم دیدم یه زنه با یه لباس کوتاه جلو همه داره پالتو پروف میکنه علی هم زل زده بود به باسنه زنه  خیلی حالم بد شد  ، بعد که اومدیم بیرون  بهش گفتم بهونه اورد مامان جونشم میگه چسمشو که نمیشه ببنده ، گفتم نبایدم زل بزنه به باین مردم این گذشت (باورتون میشه تو خیابون بغض کردم چشام خیس شد انقدر حرص خوردم) ، رفتیم اینه شمعدون ببینیم من و مامانش اینور بودیم   رفته نشسته پیش مرده اونم داره با دو تا زن مشتری حرف میزنه شوهرمم همش زنارو نگا میکنه بعد اونم گفتم گفت اره منتظر بودم مرده بیاد بعش بگم اینا چنده ، گفتم میتونستی بیای پیش خانومت منتظر باشی 

دلم ازش خیلی پوره امشب از چشمم افتااااد 

ترو خدا  بگید چیکار کنم خسته شدم ب خدا 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همشون همینن چشماشون اینطرف واونطرف کار میکنه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

شوهر منو بگو یه زن ارایش کرده و مو ولو کرده ببینه نیشش هم وا میشه.. نمیتونه ذوقشو قایم کنه.. من انقد از این ناراحتیا داشتم حتی همین امروز.. رفتیم بیرون حتی زنه رو از تو تاکسی دید بعد که خندید و به لبش خوشحالی اومد سریع رد نگاهشو دیدم زنه عقب تاکسی رو دیذه

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..