2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ جو پیش غذا

قرمه سبزی و کوبیده  غذای اصلی

دسر پان اسپانیا و ژله و کارامل هم دسر 

سالاد شیرازی ترشی و سبزی خوردن 

دوغ و دلستر

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من ک همیشه کارم حداقل ۲ماه یبار خانواده همسرو دعوت میکنم ۲۲نفر اکثرا خورشت قیمه بامیه یا بادمجون یا قرمه سبزی با برنج میزارم کنارشم سالاد و ترشی و الویه یا شامی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الان هوا سرده پیش غذا فقط سوپ 

غذای اصلی بستگی داره به خودتون فصل نداره اما چون سرده هوا فسنجون میچسبه کنارشم میتونی زرشک پلو با مرغ بذاری یا از بیرون کباب بگیری با جوجه سرو کنی 

دسرم که فراوونه دیگه هر کدوم که راحتیو درست کن 

کنارشم مخلفات بذار 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

دسر کیک کدو حلوایی با قهوه فرانسوی پر خامه 

پیش عذا سوپ کدو یا سوپ شیر یا سوپ تره فرنگی 

عذای اصلی دو مدل هرچی میخوای بده و یه سالاد انار حسابی هم با اویشن و بالزامیک و کلم قرمز و گردودرست کن 

حال متکلم از کلامش پیداست

سوپ خامه( با تکه های مرغ که قارچ و ذرت و فلفل دلمه و نخودفرنگی و هویج اینا داشته باشه. حالا مثلا ذرت نداشت هم نداشت.)

سالاد انار و کلم. یا سالاد کلم و کشمش و گردو

رولت کالباس و گوشت. یا نونهای تست پیتزایی. یا قارچ شکم پر

غذای اصلی: برنج و ماهیچه. زرشک پلو با مرغ. سبزی پلو ماهی. میگوپلو. لوبیا پلویی که خیلی مجلسی و پرگوشت باشه. قیمه نثار. مرصع پلو. فسنجون

برای دسر: ژله بستنی خرده شیشه. یا پودینگ شکلاتی و وانیلی. یا فرنی نشاسته گلاب و زعفرون. یا ژله انار. کیک یخچالی بیسکوییتی و ....

بعد غذا هم کیک ماربل یا کیک شکلاتی معمولی یا کیک پرتقالی درست کن با چای سرو کن. 

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
من ک همیشه کارم حداقل ۲ماه یبار خانواده همسرو دعوت میکنم ۲۲نفر اکثرا خورشت قیمه بامیه یا بادمجون یا ...

😧😧😧 چطوری دو هفته یه بار مهمونی میدی؟ من میمیرم اگه این کارو بکنم

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.