2777
2789
دسر کیک کدو حلوایی با قهوه فرانسوی پر خامه  پیش عذا سوپ کدو یا سوپ شیر یا سوپ تره فرنگی  ...

شما سالاد انارو چطوری درست میکنید؟

سس میخواد؟

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
سالاد انار مال این فصله گلم .وکنارش هم میتونی یه ظرف متوسط سالاد شیرازی بزاری 

شما سالاد انارو چطوری درست میکنید؟

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما سالاد انارو چطوری درست میکنید؟ سس میخواد؟

ما کلم سفید و بنفش رو با انار دون شده و سس مایونز یا سس هزار جزیره مخلوط میکنیم

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
شما سالاد انارو چطوری درست میکنید؟ سس میخواد؟

انار رو دونه میکنم با کلم قرمزی که نواری خرد شده و مغز گردو مخلوط میکنم بعد برای سس  یه قاشق ماست چکیده رو با اویشن و نمک دریا و فلفل سیاه و سرکه بالزامیک مخلوط میکنم میدم روش ما مایونز دوست نداریم برای همین استفاده نمیکنم شما اگر دوست دارین به جای ماست چکیده از مایونز استفاده کن

حال متکلم از کلامش پیداست
ما کلم سفید و بنفش رو با انار دون شده و سس مایونز یا سس هزار جزیره مخلوط میکنیم

مچکرم

انار رو دونه میکنم با کلم قرمزی که نواری خرد شده و مغز گردو مخلوط میکنم بعد برای سس  یه قاشق ما ...

مچکرم

دونه های انار و برشای ریز کلم بنفش.وگوجه گیلاس.براسسش هم سرکه بالزامیک یک قاشق ماست چکیده تخم گشنیز ...

مچکرم