2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام  همو نگه دارید 

با هم بحث نکنید 

باعث آرامش هم باشید  نه سوهان روح

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اعتماد به نفسش رو بالا ببر

تو جمع بهش احترام بذار

باهاش همدل باش

غر. نزن

به خانواده ش احترام بذار

یکی باش که جای دیگه گیر نیاد... اگرنه خوش نیپ و .. بیرون ریخته و دست بالای دست زیاده

مردا عاشق احترامن هم تو خونه هم تو جمع ،همیشه ازش تعریف کن حتی نون هم میخره تشکر کن هیچ وقت نزار حرمت بینتون شکسته بشه ،اگع میگه بریم خونه بابام بگو باشه صب کن اماده شم،اینا مهمه دیم کع میگم

بقیه حرفا رو ول کن. مردا عقلشون به چششونه فقط😁

به خودت برس. از اون لباسا بپوش. یکم آرایش کن. همینا دیگه. تو رابطه گرم برخورد کن. ابتکار به خرج بده😂😂😂

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
بقیه حرفا رو ول کن. مردا عقلشون به چششونه فقط😁 به خودت برس. از اون لباسا بپوش. یکم آرایش کن. همینا ...

وا !!! چه توهین آمیز!!!! مگه مردا حیوونن که از قوه درک و عقل و شعور بی بهره باشن که فقط عقلشون به چشمشون باشه

اتفاقا این چیزا تو زندگی بعد از یه مدت عادی میشه ، اگر احترام و محبت باشه ظاهر زیبا هم به چشم همسر میاد( زن و مرد هم فرقی نمیکنه) اما اگه همش بی احترامی و دعوا باشه حوری بهشتی با زیباترین و جذابترین لباسها هم به چشم همسر نمیاد دبگه

شوهر من خیلی ظاهر بینو تنوع طلبه یعنی من هر جور باشم اون خوشش از یجور دیگ میاد دیگ خسته شدم از فیلم بازی کردنو ظاهر نمایی ولش کردم ب حال خودش میخاد خوشش بیاد بیاد نمیاد نیاد،مگ من عروسک خیمه شب بازیم