2821
2789
عنوان

میشه نظر بدید

95 بازدید | 13 پست

خانوما من با مادرشوهر و مادربزرگ شوهرم و همسرم تو ی خونه ایم.تو تاپیک قبلیم گفتم که مادربزرگ همسرم خیلی طعنه کنایه طوره کارا و حرفاش و اصولا تو همه چی سر میکشه.حتی اشپزی ساده.برای همه چیز خیلی خودخواهانه و مستبدانه نظر خودشو فقط اعمال میکنه یا اصولا بقیه اشتباه میکنن خودش درست....

من اوایل ازدواجم خیلی تو کارای خونه به مادرهمسرم کمک میکردم .جارو گردگیری شست و شو ....همیشه مهمون داشتیم بخاطر دیدن مادربزرگ میومدن ....به مرور بخاطر اینکه مادرهمسرم خیلی وسواسه و کار کسی رو قبول نداره تو اشپزی و جارو و گردگیری واردنشدم و فقط درحد پذیرایی و شستن ظرفا و مرتب کردن کمدا و یخچال و فریزر.. قدم برداشتم .تا اینکه سرکار رفتم و بعدم باردارشدم.حالا الان بخاطر شرایط بارداریم مدام پاهام گز گز میکنن و کمر درد و قفل کردن کمر و شونه هام تو این کاراهم خیلی نمیتونم کمک کنم ....امروز سر حرف شد که من مامان خیلی کاری برات هیچوقت نکردم ...ایشونم‌گفتن ابادی خونه ای کافیه با خنده گفتن...بعدم البته گفتن چرا کاری نکردی معلومه که کردی ....بنظرتون بااین اوصاف من باید چیکارکنم؟ خودشون هر روز تقریبا خونرو جارو کنن کل سرامیکا اشپزخونرو دستمال بکشه گردگیری کنه .پله هارو طی بکشه .دوطبقست .از بالا تاپایین ...بنظرتون چه کنم من که به چشم بیاد کارام؟ دوسال اول گردگیریا پاک کردن پنجره ها طی پله ها .هندل کردن مهمونیا....ولی حس میکنم کم بوده یا باید همیشه اونطور باشه ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چهارتایی تو ی خونه این ...به اندازه خودت کار کردی حالام بارداری 

اخه بخاطر نوع جوابش یکم رفتم تو فکر .یعنی انتظار دارن اشپزی کنم و کار خونه؟؟؟؟بنظرتون چه کنم؟ اخه خیلی تو اشپزی مدعین من اصن دوست ندارم وارد بشم بخان ایرتد بگیرن خیلی بدغذان 

زیادی حساسی.... بیخیال.... تو چرا میگی کاری نکردم که بقیه تایید کنن؟ همیشه خودتو دست بالا بگیر و تو ...

چی بگم والا ...اخه حس میکنم با این حرف امروزش ازم انتظار داره

چی بگم والا ...اخه حس میکنم با این حرف امروزش ازم انتظار داره

اووووو این حرفیه که همه مامانا حتی به دختر خودشونم میگن.... اگه خواستی هم حرفی نباشه و حساسی .. جلو خودش یکم کار کن و نقش بازی کن که حالت داره بد میشه... چه میدونم زیر دل درد گرفت و غیره یه جوری که خودش بگه کار نکن

Shadow
اووووو این حرفیه که همه مامانا حتی به دختر خودشونم میگن.... اگه خواستی هم حرفی نباشه و حساسی .. جلو ...

اخه خودشم مراعاتمو میکنه انصافا .ی ذره اگه بالاپایین کنم جلومو میگیره .اما توی دوراهی موندم .اون مانع شدنارو قبول کنم یا انتظارشون رو ...فک میکنم باید تو کارای روزمره همکاری کنم حالا که برا مرخصی زایمان موندگار شدم خونه

اخه خودشم مراعاتمو میکنه انصافا .ی ذره اگه بالاپایین کنم جلومو میگیره .اما توی دوراهی موندم .اون مان ...

آره دیگه.... تو یه قدم  کوچولو بردار اجازه بده هی اون بگه نکن..... آدم خوب هم که باشه این طبیعیه که انتظار حداقل تعارف رو دارن اما به وقتش اجازه نمیدن خسته بشی.. طبیعیه

Shadow

بنظر من اگه میتونی تو کارای ساده کمکش کن اگه نه احتیاجی نیس خودتو ناراحت کنی  حتما خودشون درک دارن که شما بارداری و نمیتونی کمک  کنی 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم