2777
2789
عنوان

چرااینقدرمطمعنم بچم دختره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 83 پست

ای خدا من همه این چیزارو میدونم حکمت وقسمت وصلاح ولی مردم هستن که نمیفهمن😢دلم خیلی میشکنه وقتی میگن آخی گناه داری بازم دخترشد غصه نخورایشالابعدی بتونی پسربیاری😭😭😭یعنی ازهیچکی یه مبارک خشک وخالی هم نمیشنوم...نه ماه بارداری سخت ودردزایمان آخرش یعنی بهت بگن مهره ی پوچ وبی فایده آوردی...واقعا چه حسی بتون دست میده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببخشید نسل شوهرتون از خاندان شاهزاده چیز فروشه که حتما باید ادامه پیدا کنه؟ کی میخواید منقرض بشن مر ...

نه اتفاقا خونواده شوهرم یک اتاقم به زور دارن زندگی میکنن یه اتاق دوم داشتن ماروبیرون کردن ازش الان یک ماهه خونه بابام زندگی میکنیم تازشم ازاول ازدواج تاالان یک قرون ندادن بمون حتی کوچکترین وسیله ای نگرفتن برامون جزیه اتاق خالی...سلطنتشون کجابود آشغالها مخصوصا اون مادرشوهرم که رو گندوبدبختیش هم مغروره

میترسم سنو برم ...الان فامیل شوهرم وفامیل خودم گوش وچشمم روخوردن چی داری چی داری نکنه دختره وای ایشا ...

برن گم شن بابا امضامو بخون

آی وی اف میکردی خب عزیزم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

اصلا نمیتونم براساس ویارم حدس بزنم چون دوتا بارداری های قبلیم هرکدوم یه طوری بودم اولی ویار سخت وبد وپوستم بدشدخیلی جوری که فکرمیکردم بیماری بدی داشته باشم ازبچه نیست...دومی ویارم راحت وبدون تهوع و سبک بودم وپوستم خیلی خوب شدجوری که شک داشتم واقعا بچه توشکممه...این یکی تهوع داشتم ولی خیلی کم بودهمون اوایل بارداری ...دوتا دخترهام ترشیجات وخیلی میخوردم اما این یکی عاشق شیرینی شدم 

نه اتفاقا خونواده شوهرم یک اتاقم به زور دارن زندگی میکنن یه اتاق دوم داشتن ماروبیرون کردن ازش الان ی ...

غلط کرده

بگو حصرت محمد قربونش برم  با اون جلال و جبروت نسلش از حصرت فاطمه ادامه پیدا کرد حالا شما نگران بقای نسل حضرت (اسم شوهر ) علیه السلام هستید؟!!!

به خدا من آرزومه سه تا دختر

به حق علی خدا سه تا سالمو صالحشو بهم بده

فعلا یکی دارم

تنها حسن پسر نسبت به دختر کار یدی و زورشه، که انشالله بعدا دامادام نوکری مادر خانمشونو میکنن 😄😉

برن گم شن بابا امضامو بخون آی وی اف میکردی خب عزیزم

خوندم حرفات واقعیته ولی مردم دیگه این چیزها واسشون فقط حرفه و هرچی دلیل ومنطق بیاری فوقش میگن آره بابا دست خداست مهم سلامته بفهمن دختره همه اخماشون میره توهم تحویل نمیگیرن دریغ ازتبریک خشک وخالی

اصلا نمیتونم براساس ویارم حدس بزنم چون دوتا بارداری های قبلیم هرکدوم یه طوری بودم اولی ویار سخت وبد ...

نذر کن اسمشو بزاری محمد ان شاالله که خواسته دلت با خواسته خدا یکی بشه. زودترم برو سونو دیگه

خوندم حرفات واقعیته ولی مردم دیگه این چیزها واسشون فقط حرفه و هرچی دلیل ومنطق بیاری فوقش میگن آره با ...

به تخمدانت که تبریک نمیگن من میدونم سخته ها ولی بخوره تو سرشون تبریکاشون

ای خدا من همه این چیزارو میدونم حکمت وقسمت وصلاح ولی مردم هستن که نمیفهمن😢دلم خیلی میشکنه وقتی میگن ...

بهشون بگو ایشالله خدا یه پسر به من بده یه عقلو شعورم به کسایی که بلد نیستن بگن مبارکه

بی زبون نباش

اعتماد بنفس داشته باش

غلط کرده بگو حصرت محمد قربونش برم  با اون جلال و جبروت نسلش از حصرت فاطمه ادامه پیدا کرد حالا ...

آخ گفتی مادرم دوتاپسرداره ولی اصلا احترام ندارن برعکس شوهرمن که همیشه کارهای خونوادم روانجام میده وخیلی احترامشون روداره وتوهرمشکلی که دارن خودش پامیزاره و حلش میکنه

بهشون بگو ایشالله خدا یه پسر به من بده یه عقلو شعورم به کسایی که بلد نیستن بگن مبارکه بی زبون نباش ...

امتحان کردم بیشتر حرصم میدن بعد جوری حرف میزنن انگار میخوان بگن هاچون پسر دار نشدی اینطورمیگی نترس ایشالا پسرمیاری دیگه سکوت تو جوابشون بهترین کاره به قول معروف جواب ابلهان خاموشیست

بعضیا واقعا احمقن کسیو میشناسم از سر نداری و اعتیاد پدر دختر نوجوونشون زن مرد مطلقه بچه دار کرد اونوقت احمقا 5 تا بچه آوردن به هوای پسر شدن خوبه پنجمی پسر شد وگرنه نهضت ادامه داشت مرده 50 سالشه ول کن نبود 

یکی نیست بگه حالا تو پسر نیاری نسلت ادامه پیدا نکنه نمیشه   بمیرم واسه زنش