2777
2789
عنوان

چرااینقدرمطمعنم بچم دختره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 83 پست

من فک‌میکردم صدرصد دختره و سونو اشتباه میکنه گفت پسره بخدا الانم ب شوهرم میگم سونو اشتباه میکنه این دختره 😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم سنو برم ...الان فامیل شوهرم وفامیل خودم گوش وچشمم روخوردن چی داری چی داری نکنه دختره وای ایشا ...

دیگران برن برای خودشون ترحم کنن خداروشکر کن که سالمی من کسایی رو میشناسم  که ۲۰ سال انتظار بچه دارن چقدرم دوا و دکتر کردن الان بارداری برای اونا هم دعا کن که بچه ندارن 

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
میترسم سنو برم ...الان فامیل شوهرم وفامیل خودم گوش وچشمم روخوردن چی داری چی داری نکنه دختره وای ایشا ...

دختر برکت خونه است عزیزم ضمن اینکه جنسیت مربوط به مرده بازم انشالله همون باشه که خودتون میخواید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

چرا دختر؟؟؟؟؟ انگار مردها اسپرم هاشونو میریرم زمین ، x  و y هم روشون نوشته و خانومه حق انتخاب داره که کدومو انتخاب کنه!!! زن یه تخمک داره که یک x داره ، جنسیت تو اسپرمه که تو بدن مرد تشکیل میشه تازه اونم که حق انتخاب نداره ، چرا خواست خودمونو به خواست خدا ترجیح میدیم در حالی که هیچ کس بهتر از خدا صلاحمونو نمیدونه و نمیخواد؟

وا ترحم؟ بخاطر دختر؟؟؟؟؟؟ من یه دختر دارم یه پسر اگه میتونستم یه دختر دیگه میاوردم نه که پسر بد باشه ولی دختر یکیش کمه تو خونه   بابا ولشون کن مردم دنبال حرفن ول کن نیستن که اخه این که دیگه دست خودمون نیست بعدم شوهرامون مگه ارباب و سلطانن پسر لازم باشه بیاریم