بچه ها من الان ۴ماهمه حسم بهم میگه مطمعن باش دختره ونیازی به سنوجنسیت هم نیست...یعنی داره میگه۱۰۰درصد دختره یک درصد هم شک نکن...دوتادختردارم....دوست داشتم این یکی پسرباشه 😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیگران برن برای خودشون ترحم کنن خداروشکر کن که سالمی من کسایی رو میشناسم که ۲۰ سال انتظار بچه دارن چقدرم دوا و دکتر کردن الان بارداری برای اونا هم دعا کن که بچه ندارن
ما سه تا دختریم موقع خواهر کوچیکم مامان بزرگم دعا می کرد پسر شه ولی بعدها زمان ثابت کرد که به خاطر یه مشکلاتی اگه سومیمون پسر بود به چه مشکلاتی می افتادیم.
چرا دختر؟؟؟؟؟ انگار مردها اسپرم هاشونو میریرم زمین ، x و y هم روشون نوشته و خانومه حق انتخاب داره که کدومو انتخاب کنه!!! زن یه تخمک داره که یک x داره ، جنسیت تو اسپرمه که تو بدن مرد تشکیل میشه تازه اونم که حق انتخاب نداره ، چرا خواست خودمونو به خواست خدا ترجیح میدیم در حالی که هیچ کس بهتر از خدا صلاحمونو نمیدونه و نمیخواد؟
وا ترحم؟ بخاطر دختر؟؟؟؟؟؟ من یه دختر دارم یه پسر اگه میتونستم یه دختر دیگه میاوردم نه که پسر بد باشه ولی دختر یکیش کمه تو خونه بابا ولشون کن مردم دنبال حرفن ول کن نیستن که اخه این که دیگه دست خودمون نیست بعدم شوهرامون مگه ارباب و سلطانن پسر لازم باشه بیاریم