مشکلی داره بجز بی کاری ؟ خانوادش نمیتونن بدادت برسن باهاش حرف بزنن
خیلی باهاش مشکل دارم از همه مهمتر بیخیالیشه خ شدید و توی همچی بیخیاله. و تنبلم هست. خیلی اهسته کاری انجام میده یا صحبت میکنه. انگار تو هپروته. ولی خیلی زبون داره واس طعنه زدن. همیشه بدم میومد از آدمهای متلک انداز و فرصت طلب. بازبون خیلی آزارم میده.
واقعا خودم الان ناراحتم ک بهت اینحرفارو میزنم شاید فکر کنی ک نمک رو زخمت میپاشم اما خیلی حواصت باشه ک حداقل بچه دار نشو و یکم منطقی فکر کن ببین مدرکو عاشقی جای خودشون اما نونو آب و ابرو نمیشه ادمایی هستن بخاطر ابروشون از تو سطلای زباله کارتون جمع میکنن یا دست فروشی میکنن تا خرج زندگیشونو بدن از الان باید جلوش وایسی یا موفق میشی یا کلا همچی خراب میشه اگه قرار تو بار زندگیتو ب دوش بکشی برای این کار خیلی جوونی . خودتم با فکر مردن درگیر نکن برای خانوادت ارزش داری ک مادرت کمکت میکنه پناه ببر بهشون مطمئن هستمکمکت میکنن با منطق
ن یا از اینور بوم میفته یا از انور بوم. قراره خونمون عوض کنیم. گفتم یکار نیمه وقت برو ک بقیه وقتتو بگردیم دنبال خونه. یا اصلا نمیره سرکار. یا یکار پیدا کرد اونسر شهر حقوقشم پرسیدم میگ نمیدونم. یا یمدت رفت بنگاه املاک هبچی پول بهش ندادن. از صبح تاشب میرفت الکی. حتی جمعه هم میرفت دریغ از هزارتومن. بنظرم عقل معاش نداره الان 8ماهه بیکاره
ازدواج دوم هردوتا مونه. مامانم اینبار سکته میکنه قبلی پسرخالم بود معتاد بود دست بزن داشت ولی خداییش با عرضه تر از این بود میرفت سرکار خرید میکرد میاورد. این نمیزنه ولی زبونش از صدتا کتک بدتره. دل میشکنه. تیکه میندازه مسخره میکنه.