2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کنم یک سال هست شاید بیشتر از شوهرم اعتبار برای گوشیم  نخاستم از خرجی یا پول تو جیبیم میگیرم اصلا عادت ندارم بگم برام بگیر فقط ازش بیسکوییت بستنی میخوام   اونم باهام دعوا میکنه میگه ضرر داره منم میگم دوست دارم بخورم خیلیم لجمو در بیاره میگم چشاتو باز میکردی انتخابم میکردی ک الان انقدر حرص نخوری . اصلا استرس نگیر این مردا اول زبون بودن بعد دست و پا در اوردن 

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
فقط دنبال آتو هست اخه خودش خیلی خرابکاره. بهم گفت از مادر بیسوادم کمتری. 

ول کن عزیزم اینا همش حرفه شای عصبی شده چون بی کاره ... . 

واسه این میخوای بمیری !؟

ن واس اینک از صبح ک بیدار میشم باهم درگیریم تاشب.خیلی بیخیاله دیگ شورشو درآورده. ازصبح تاشب جلوی تلویزیون درازه. خستم نمیشه میگم برو بیرون میگ نمیخام الان دوروزه قهرکاملیم جدامیخابیم غذا هم جدا میخوریم. 

من فکر کنم یک سال هست شاید بیشتر از شوهرم اعتبار برای گوشیم  نخاستم از خرجی یا پول تو جیبیم میگ ...

بهش ظهر گفتم کاش قبل عقد چشامو وا میکردم ن خونه داره ن ماشین بهش گفتم پس انداز داری گفت نه منه احمق بازم زنش شدم. انقدرو داره میگ مگ تو پس انداز داری ک بمن میگی. میگم من زنم تو مردی پوزخند میزنه عصبی میشم از اداهاش. 

ن واس اینک از صبح ک بیدار میشم باهم درگیریم تاشب.خیلی بیخیاله دیگ شورشو درآورده. ازصبح تاشب جلوی تلو ...

خوب ببخشید نظر میدما چون من ی غریبم اشناهم باشم نباید دخالت کنم اما اگه بیکاره مادرتون نباید پول قبض حساب کنه همسرت باید یاد بگیره صبح پاشه بره بیرون حتی اگه بی کاره برای خودش یکار دست و پا کنه . نباید کسی حمایتش کنه تنها کسی ک میتونه حمایت کنه فقط خودتی نذار براش عادت بشه جلو تلویزیون خوابیدن بیکاری اگه حمایت نشه وقتی پولش ته بکشه خودش از پای تلویزیون بلند میشه

خوب ببخشید نظر میدما چون من ی غریبم اشناهم باشم نباید دخالت کنم اما اگه بیکاره مادرتون نباید پول قبض ...

یمدت گذاشتم یخچال خالی شد غذا نداشتیم با تخمه خودشو سیر میکرد یبارم رفت بیرون واس خودش نون خرید خورد پس من چی😑

یمدت گذاشتم یخچال خالی شد غذا نداشتیم با تخمه خودشو سیر میکرد یبارم رفت بیرون واس خودش نون خرید خورد ...

مشکلی داره بجز بی کاری ؟ خانوادش نمیتونن بدادت برسن باهاش حرف بزنن 

خوب ببخشید نظر میدما چون من ی غریبم اشناهم باشم نباید دخالت کنم اما اگه بیکاره مادرتون نباید پول قبض ...

قبضهارو نداد کنتورامونو قطع کردن ی حموم نمیشد برم شوهرم ک اصلا براش مهم نیس هیچی. میگ من تو خاکم غلت بزنم واسم مهم نیست😕حموم  ک هیچی هربار من میگم بوی عرق میدی برو حموم. گول ارشدشو خوردم خودم لیسانسم

من بیچاره همسرم صبح ۵میره تا سه بعدش میره با ماشین کار میکنه تا ۹ شب یوقتایی خوابش میبره تو ماشین جمعه هم ک مبخواد استراحت کنه من همش غر میزنم . مرد باید کار کنه ... مگه تو این وضع اقتصادی میشه کسی دیگه خرجتو داد خانواده تو تا کی میخوان کمک کنن یجایی خسته میشن خودتم همینطور حتما با یکی ک حرف شنوی داره بحرف

قبضهارو نداد کنتورامونو قطع کردن ی حموم نمیشد برم شوهرم ک اصلا براش مهم نیس هیچی. میگ من تو خاکم غلت ...

خیلی بی خیاله !!!!!!! اخه چرا چند وقت ازدواج کردی