والا خوبه بگو فککن کارت من وجود نداره این پس انداز میشه برو کار کن بیار نه خدایی کارگری نمیتونه بکن ...
میگ من با ارشد برم کارگری. قبل ازدواج میگفت همه کار بلده از شهرستا بیایم مشهد خوبه موقعیت کاری بیشتره ولی الان دیدم خودش بی عرضس از الو پیک بهش زنگ زدو تو ک باکس گرفتی چرا کار نمیکنی میگ موتورم پلاکش گم شده. اونو هم من حرص میخورم میگم برو دنبالش نمیره. انگار اصلا پلاک اون نیس مال منه ک گم شده.
میگ من با ارشد برم کارگری. قبل ازدواج میگفت همه کار بلده از شهرستا بیایم مشهد خوبه موقعیت کاری بیشتر ...
منکه میگم اینجوری نمیشه با خانوادت صحبت کن تحت فشار بذارینش بگین یا کار پیدا کن یا مهریه ی دخترمو بده جدا بشه.الکی بترسونین وگرنه هرچقدر بخوابه بدتر میشه ولی اگه کار کنه روحیه ی خودشم بالا میره تامین زندگی حس خوبی بهش میده و تمام مشکلاتتونم از بیکاریشه وگرنه مشکل خاصی ندارین اگه شوهر من دو روز خونه باشه همدیگرو تیکه پاره میکنیم فککنم😐
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
منکه میگم اینجوری نمیشه با خانوادت صحبت کن تحت فشار بذارینش بگین یا کار پیدا کن یا مهریه ی دخترمو بد ...
حرف طلاق بینمون شده چنبار گفتم مهرمو میخام گفته پس بگو دنبال پول بودی از اول. درحالیک من زندگی میخاستم. ن پول.سرلج میندازه همش. ازدواجم از پایه اشتباه بود تحت فشار مامانم هول شدم گفتم باشه شبی ک فرداش نیخاست بیاد واس آزمایش خون تاچهارصبح بیداربودم شک داشتم. مامانم گفت اگ این یکی رو هم بگی نه میندازمت از خونه بیرون. الکی نمیگفت یبار چندسال پیش کرد
حرف طلاق بینمون شده چنبار گفتم مهرمو میخام گفته پس بگو دنبال پول بودی از اول. درحالیک من زندگی میخاس ...
😔بگو مادر جون اگه درست و حسابی با چشم باز شوهر ندی برمیگرده سرت هرچند خسته شدی و نگرانی ولی هرکاری راه درستش رو باید رفت الانم بازم شوهرت معلومه آدم بدی نیست اگه سرکار بر مشکلاتتون حل میشه
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج