2789
عنوان

مامانا کمک

222 بازدید | 61 پست

سلام ،دخترم گوشش عفونت کرده بردم دکتر دارو داد اما هی میگفت بیا لوزشو عمل کنم دخترم ۱۹ماهشه دلم‌نمیخواد الکی ببزم عمل.حالا الان بینیش کیپه قطره هم ریختم ،خیلی بد کیپه چیکار کنم،ببخشید اگه جواب همرو نمیدم دختزم حالش خوب نیست ممنون ازهمتون

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
سلام چه دکتری وبا چه تخصصی گفته عمل لازمه

گوش وحلق وبینی عزیزم،اخه چنتا دکتر قبلا بردم گفتن نیازی به عمل نیست ازشانس امروز پنج شنبس ودکتر متخصص فقط همین یکی بود اونم که....

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مشکلت کیپ بودن بینیشه یا عمل لوزه یا عفونت گوش؟

الان بینیش کیپه اصلا نمیتونهوخوب نفس بکشه کلی اسپری شستشو زدم خودم هی براش با اب ولرم میشورم اما تاثیری نداره نمیدونم چیکارکنم باز شه

ببرش دکتر خوب اگه عمل لازم بود انجام بده اگه بزنه به گوشش اذیت میشه بعدشم هرچی زودتر عمل کنی کمتر اذیت میشه عروس عمم جفت دختراشو برد عمل الان کمتر از سابق مریض میشن کوچیکتره اوایل نفهمید ولی بعد چن روز گوش درد داشت نه ساله اما چن روز لب به هیچی نزد

بالشت بزار زیر سرش کمی بالا باشه 

اسپری بینی کلرید سدیم 

اصلا به عمل فک نکن فقط فوق تخصص گوش وحلق وبینی اطفال برو اون تشخیص بده

دارو بیهوشی الکی وارد تن بچه بره مگر ضرورت باسه اونم حتما بیمارستان خوب برو ودکتر با تجربه وحاذق

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

گندوم جان به نظرمن اگه متخصص بهت گفته عمل کن چون دخترخواهرمن همین مشکل داشت خواهرم خیلی میترسید تا شش سالگیش صبر کرد بچه به هیچ عنوان وزنش زیتدنمیشد تابستون وزمستونم حالت پلیپ وسرماخورده بود دیگه آخرا صداش خروسک شده بود تا مامانش راضی شد عمل کنه ولی بعوعمل اصلا یه چیز دیگه شد تپل سرحال وعالی

ببرش دکتر خوب اگه عمل لازم بود انجام بده اگه بزنه به گوشش اذیت میشه بعدشم هرچی زودتر عمل کنی کمتر اذ ...

شنبه میبرم یه متخصص معتبر،اما فعلا بینیش کیپه نمیدونم چیکارکنم

بینیش سدیم کلراید بنداز و با فین گیر تمیز کن

دم به دیقه انجام میدم فایده نداره