2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 61 پست
بالشت بزار زیر سرش کمی بالا باشه  اسپری بینی کلرید سدیم  اصلا به عمل فک نکن فقط فوق تخصص ...

نه خیلی از بیهوشی میترسم،بالشت و ابناهم گذاشتم یه حالت نشسته خوابوندمش اما بازم تاثیری نداره،اصلا دیگه نمیدونم چیکارکنم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوش وحلق وبینی عزیزم،اخه چنتا دکتر قبلا بردم گفتن نیازی به عمل نیست ازشانس امروز پنج شنبس ودکتر متخص ...

هرطور شده تا ۴ یا۵ سالگیش تحمل کن بعد حتتتتما عملش کن چون خیلی اذیت میشه 

بخور 

خیییلیییی خوبه 

بخور شلغم پیاز اویشن 

گندوم جان به نظرمن اگه متخصص بهت گفته عمل کن چون دخترخواهرمن همین مشکل داشت خواهرم خیلی میترسید تا ش ...

اخه میگن وقتی کوچیکن انجام بدی تاثیری نداره

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
هرطور شده تا ۴ یا۵ سالگیش تحمل کن بعد حتتتتما عملش کن چون خیلی اذیت میشه  بخور  خیییلییی ...

خودمم میگم وایسم تا ۵ یا۶سالش بشه،بخورم گذاشتم عزیزم

نه خیلی از بیهوشی میترسم،بالشت و ابناهم گذاشتم یه حالت نشسته خوابوندمش اما بازم تاثیری نداره،اصلا دی ...

همسرت میتونه کمکت کنه بگو کمی بغلش کنه تا خستگیت در بره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اول اروم باش خودت بچه مریضه وبی قراریش وکیپ بینی طبیعیه کمی بغلش کن بزار سر شونه اروم بزن پشتش تب د ...

تب نداره ولی کلا دارم استامینوفن میدم واسه گوش دردش

همسرت میتونه کمکت کنه بگو کمی بغلش کنه تا خستگیت در بره

وقتی لج میاره فقط بغل منو میخواد الان دخترم خوابه اما اصلا نمیتونه خوب نفس بکشه

زیادیش خوب نیست که یه خورده بخور گرم بگیر جلو صورتش یا تو قابلمه آب بجوشون بعد بگیر جلو صورت بخارش ب ...

دستگاه وبخورو گذاشتم بالاسر دخترم ولی بچه داغونه حتی حرفم نمیتونه بزنه

میدونم.میگم، چه علایمی داشت؟

اوایل بدنیا اومد سینش انگار خس خس میکرد بردم دکتر گفت،و زود به زود مریض میشه و اکثرا گوشش عفونت میکنه

خودمم میگم وایسم تا ۵ یا۶سالش بشه،بخورم گذاشتم عزیزم

داداش من عجیب لوزه داشت بردیمش دکتر گف خونه به قدری بخور داشته باشه که از پنجره ها مث اشک اب بریزه

تا ۵ سالگی با بخورو دارو اینا سر کردیم درنهایت عملش کردیم