2777
2789
عنوان

پیام مشکوک ب روش بیارم یا نه😐😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 46 پست
سلام مهربونم. درگیر زندگی بودم. بد نیستم شما چطوری؟ خوب و خوش میگذره؟ یا نه؟

سلام عزیزدلم شکر خدا گلم میگذره عزیزم دلم برات تنگ شده بود جات خیلی تو سایت خالی بود عزیزم انشالله همیشه موفق و شاد باشی عزیزم😍😍♥️😘

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دیگ خسته شدم از فکر و خیال😔 هیچی ندیدم هیچی ولی قلبم همیشه زخمیه دیروز با یکی حرف میزدم اونم مث م ...

ماریانا عزیزم اگر هیچی ندیدی سعی کن کمی خودتو آروم کنی. تنها کاری که انجام میدی تلخ کردن اوقات خودت و اونه؛ اول از همه خودت، که از درون خودت رو میخوری و چشم باز میکنی و میبینی همه‌چیز تموم شده و تو هیچ لذتی نبردی.

من در جریان داستان زندگیت نیستم، اما اگر خطایی ازش دیدی و پشیمونه، سعی کن بتونی ببخشیش. دیدت رو مثبت کن. نمیگم خودت رو به اون راه بزن، اما کمی مثبت‌تر فکر کن. مطمئن باش که حالت بهتر میشه.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگو خودتو ضعیف نشون نده نزار فک کنه همش از خیانتش میترسی  احمق فرضت نکرده دیده ضایع بازیه ن ...

خدایا من چقد باید حرص و جوش بخورم😩

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
عین خوره تو مغزمه ک بهش بگم😐 میخام بگم عزیزم چرا رفتی رو پیام خواهرت اون یکی پیامتو پاک کردی

نگو گلم پروش نکن رف منو گوش بده بخدا فقط زرنگش میکنی حساسیت نشون نده 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
سلام عزیزدلم شکر خدا گلم میگذره عزیزم دلم برات تنگ شده بود جات خیلی تو سایت خالی بود عزیزم انشالله ه ...

ممنونم از لطفت.😍 همچنین قشنگم، همچنین.

ماریانا عزیزم اگر هیچی ندیدی سعی کن کمی خودتو آروم کنی. تنها کاری که انجام میدی تلخ کردن اوقات خودت ...

درست میگی خیلی دیگ دارم شورشو درمیارم

مشکل اینه ک تکی ب دوش میکشم این بارو

اون اصلا خبر نداره

ممنونم از لطفت.😍 همچنین قشنگم، همچنین.

😘😘😘♥️😍

نگو گلم پروش نکن رف منو گوش بده بخدا فقط زرنگش میکنی حساسیت نشون نده 

زرنگیش ک بالاس 😕فقط گاهی احمقانه برخورد میکنه

ماریانا عزیزم اگر هیچی ندیدی سعی کن کمی خودتو آروم کنی. تنها کاری که انجام میدی تلخ کردن اوقات خودت ...

میشه برای امضات مرد😍

اینم بگم مردی که یبار مچش گرفته شده زندگیش به یه مو وصله پس صددرصد نمیاد با گوشی که شما رمزشو داری و ازش اطلاع داری خیانت کنه 

نمیگم الان گوشی دوم داره و خیانت و ایناها میگم نزار زرنگ تر بشه یا انقدر خسته بشه از گیر دادنات یواشکی یجوری خیانت کنه که روحتم خبردار نشه 

درست میگی خیلی دیگ دارم شورشو درمیارم مشکل اینه ک تکی ب دوش میکشم این بارو اون اصلا خبر نداره

همه‌چی درست میشه. احتیاج به تلاش خودت برای ساختن افکارت داره و کمی زمان.

اینم بگم مردی که یبار مچش گرفته شده زندگیش به یه مو وصله پس صددرصد نمیاد با گوشی که شما رمزشو داری و ...

اتفاقا اصلا گیر نمیدم

الانم گذاشتم دو هفتس میره سالن

ولی خودم خودمو میخورم

اتفاقا اصلا گیر نمیدم الانم گذاشتم دو هفتس میره سالن ولی خودم خودمو میخورم

درکت میکنم تجربشو دارم😐😢