2777
2789
دعوااا،باکی؟

دوشب پیش یکی تو عروسی بالگد زده بود به ماشینش فرار کرده بود.خیلی ها طرفو دیده بودن به گوشش رسیده بود که شوهره من دنبالش میگرده خودش زنگ زده بود گریه میکرد میگفت غلط کردم ببریم ماشینتو درست کنیم خرجش بامن.شوهره من گفت خرجه کل طایفتو میدم فقط ازاین شهربرو.الانم دوستاش زنگ زدن که فلانی رو گرفتیم یه ساطور برداشت رفت.

منم تازه ظرفارو شستم و همه جا رو برق انداختم😎😎

الانم دراز کشیدم پسرام هنوز بیدارن باباشونم خوابه

فردا هم ناهار کلم پلو دارم از امشب زیاد اومده احتمالا خونه ام چون شوهرم میره سر کار 

کار خاصی هم ندارم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دیروز میگه مال ایودیته طبیعیه 😐

😣😣😣😣

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ععععع راس میگیاااااا😀 ولی خو نمدونم ارزش داره اصن بهش بگم😑 از اول اینطور دیدمش نمدونم چ کنم

کچل بانمکه که بعضیا بهشون میاد

اخلاق مهمه عزیزم 

قیافه عادی میشه

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕

دوستان من یه سوال بپرسم خیلی مهمه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

منم رومبل دراز کشیدم خندوانه میبینم باشوهرمم قهریم ازدیشب الان رفتم بهش گفتم تا3میشمارم معذرت خواهی کن آشتی کنیم میگه همیشه من عدرخواهی میکنم 1بارم تو منم ازاتاق اومدم میخواستم فرداچلوگوشت بذارم حالاکه اینجورشد کشمش پلومیپزم که اصلادوست نداره

کچل بانمکه که بعضیا بهشون میاد اخلاق مهمه عزیزم  قیافه عادی میشه

مرسی گلم

یادم میمونه

😍😘

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
ن بابا 😅😅😅 زود نیست یکم واسه 💏 بازی 😁😁

نه بابا کجاش زوده😉😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔