2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرم اینه که سکه وسفرزیارتی وگل رز به اندازه سال تولد شما چیزی ندارین اضافه کنین😀😀

حقوق خودتم در نظر بگیر.من ک برام‌مهم بود و ۳ تا شرط ضمن عقد لحاظ کردیم.

حق طلاق و اشتغال و تحصیل

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

سعی کنید بجای سکه ,عاشقانه باشه.

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
حقوق خودتم در نظر بگیر.من ک برام‌مهم بود و ۳ تا شرط ضمن عقد لحاظ کردیم. حق طلاق و اشتغال و تحصیل

یعنی الاقمون رو ببندیم به ماشین اخر سیستممون، بعد هر جا لازم شد الاق هر جا به نفعمون شد ماشین اخرین سیستم؟ 

یعنی الاقمون رو ببندیم به ماشین اخر سیستممون، بعد هر جا لازم شد الاق هر جا به نفعمون شد ماشین اخرین ...

متوجه منظورت نمیشم.

این حقوق قانونیه ک میتونین داشته باشین. خصوصا حق طلاق ک بهتر از این مهریه های مسخرس. حالا الاغ شما کجاس رو نمیدونم

متوجه منظورت نمیشم. این حقوق قانونیه ک میتونین داشته باشین. خصوصا حق طلاق ک بهتر از این مهریه های م ...

این که هم سنتی شیم و مثل شونصد سال پیش بریم تو کار نظام برده داری و مهریه بگیریم و قیمت رو خودمون بذاریم

هم مدرن شیم و دنبال حقوق برابر باشیم

مهریه  ریشه در برده داری قدیم داره، که زن رو میخریدن تا باهاش رابطه ی حنسی داشته باشن، اسلام اومد یه رنگ و بوی هدیه بهش داد، اما طوری که الان اجرا میشه همون قیمت گذاری و فروش خودمونه

مهریه نه تنها احترام به زن نیست بلکه بی احترامی مطلقه

پسری که حاضر میشه هم مهریه بده هم تمام حق ها از  اون ور بوم افتاده، اون دیگه به همه چیز میگه چشم، حقوق برابر یعنی حقوق برابر، نه مرد سالاری نه زن سالاری

جای مهریه حق طلاق بگیریم تا روز مبادا مجبور نشیم بسوزیم و‌بسازیم تا شوهر هر وقت میلش کشید طلاق بده

حق حضانت فرزند بگیریم تا بخاطر بچه هامون تن به هرچیزی ندیم

حق نصف شدن اموال بگیریم که همون حقیه که درست و انسانیه داشته باشیم

این که هم سنتی شیم و مثل شونصد سال پیش بریم تو کار نظام برده داری و مهریه بگیریم و قیمت رو خودم ...

نظر شما اصلا درست نیست و ربطی ب برده داری نداره. شاید شما شاهد رفتار برده گونه بوده باشید. اما من بعنوان یک وکیل میگم ک هم مهر و حقوق دلبخواه حق زن هستش. حالا شما میتونی چون‌مهر داری خودتو برده فرض کنی اما من اینطور فک نمیکنم. با افتخار یک زنم  ک هم مهرمو دارم هم حقموقمو. ضمنا مردی ک هم‌مهر میده هم حق زنش رو یک برده نیست. تفکرتون اساسا اشتباست. ممنون ک نظر دادین ب من اما لطفا منو ریپلای نکنین☺

نظر شما اصلا درست نیست و ربطی ب برده داری نداره. شاید شما شاهد رفتار برده گونه بوده باشید. اما من بع ...

یعنی به عنوان یک وکیل از حرف هام برداشت کردین مهریه دارم؟

نه عزیزم من هم به عنوان یک دکتر به درخواست خودم مهریه نذاشتم هیچی و تمام حقوق انسانی که باید باشه رو گرفتم

مهریه هم حق نیست ، حتی اگر جایی به اشتباه به عنوان حق گذاشته بشه، سواستفاده از قانون به اندازه ی بی قانونی بد و اسیب زنندست.

نمیشه هم خدا رو بخوایم هم خرما رو، مشخص کنیم این ور خط هستیم یا اون ور خط، 

در ضمن داره توی گروه بحث میشه و من فقط برای شما نمینویسم که دستور میدین بنویسم یا ننویسم