2777
2789
نظر شما اصلا درست نیست و ربطی ب برده داری نداره. شاید شما شاهد رفتار برده گونه بوده باشید. اما من بع ...

اگه منبع میخواین براتون بذارم که ریشه ی مهریه از همون برده داری میاد

اگه منبع میخواین براتون بذارم که ریشه ی مهریه از همون برده داری میاد

منبع من قانونه و قانون منبعش شرع. منم منابعمو خوب میشناسم. نطر عمومیت رو برای من ریپلای نکن و هرجی دوس داری بگو. اما منو ریپلای نکن. اینم از حقوقمه ک نخوام نوتیف شما برام بیاد دیگه خانوم دکتر😂

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منبع من قانونه و قانون منبعش شرع. منم منابعمو خوب میشناسم. نطر عمومیت رو برای من ریپلای نکن و هرجی د ...

پس طبق شرع و قانون ایرادی به ازدواج مجدد شوهر هم نیست، این رو هم پذیرا باشید

شما طبق حقتون میتونین اصلا نخونین مسیج های منو، ولی حق جواب دادن رو نمیتونین ازم بگیرین

پس طبق شرع و قانون ایرادی به ازدواج مجدد شوهر هم نیست، این رو هم پذیرا باشید شما طبق حقتون میتونین ...

ازدواج مجدد با رضایت همسر اول‌ . قانون رو تحریف نکن دکترجان.‌انقد ریپلای کن خسته شی عزیزم. شما ریپلای کردنت باتوجه ب تذکر بنده یعنی تعرض ب حق من. دیگه جوابتو نمیدم 😊😊😁😁😁🤣🤣🤣😅😅

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
ازدواج مجدد با رضایت همسر اول‌ . قانون رو تحریف نکن دکترجان.‌انقد ریپلای کن خسته شی عزیزم. شما ریپلا ...

دیگه ادب شما ماشالله جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره، 

صیغه هم ازدواج مجدد حساب میشه، صیغه ی ۹۹ساله میکنن بدون اجازه ی همسر، عقد دایم رضایت همسر رو‌میخواد، که اونم هی بر میدارن هی میذارن

سفر به کشورهای مختلف مثلا 25 کشور گل رز به تعداد سال تولد سند ملک امضای بند نصف شدن اموال

گل رز به چه درد میخوره اخه 🙄

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

این که هم سنتی شیم و مثل شونصد سال پیش بریم تو کار نظام برده داری و مهریه بگیریم و قیمت رو خودم ...

حالا وقتی شوهرت خونتو کرد تو شیشه میفهمی مهریه به چه درد میخوره, بعدشم تو اگه میخوای مهریه نگیری نگیر خوش بحال اونیکه راحت بدستت میاره و راحتم کنار میذارت, اونوقت تو میمونی و چندسال که تباه شده و کلی خاطرات بد تازه اگه وضع مالیت خوب باشه!

حالا وقتی شوهرت خونتو کرد تو شیشه میفهمی مهریه به چه درد میخوره, بعدشم تو اگه میخوای مهریه نگیری نگی ...

متاسفانه شما با این لحن بیان و این نظریه تون هم به خانم ها توهین کردین هم به اقایون،

تا وقتی نظر خانم های ما این باشه وضعیت زن و نگاه به زن همینی خواهد بود که الان داریم تو ایران میبینیم،

در ضمن من سال هاست ازدواج کردم، با مدرک دکترا، بدون هیچ مهریه ای اما با داشتن تمام حقوقی که یک انسان باید داشته باشه،

نه تنها احترامم پیش خانواده همسر و همسر‌کم نیست بلکه خیلی بیشتر از عروس هایی هست که با مهریه هستند، خداروشکر شوهرم و خانوادش هم مثل شما فکر نمیکردن

متاسفانه شما با این لحن بیان و این نظریه تون هم به خانم ها توهین کردین هم به اقایون، تا وقتی نظر خا ...

من به کسی توهین نکردم شاید گاهی حرف حق تلخه, منم فوق لیسانسم و خیلی ساده گرفتم والان پشیمونم, و متاسفانه به خاطر فرهنگ پایین بعضی از خانواده ها , وقتی خانواده دختر ساده میگیرن, شبهه پیش میاد که شاید مشکلی دارن یاخانواده شوهر سواستفاده میکنن ازشون, مثل خوده من, حالااینکه شما راضی هستید تو کشور ما استثناست, اکثرا کسایی که مثل من ساده گرفتن پشیمونن, یک نسخه رو نمیشه برای همه نوشت, مخصوصا الانکه مردا خیلی اهل زندگی نیستن البته بعضیاشون, مهریه یه پشتوانه واسه زنه و هرکی بگه نیست داره به همجنس خودش ظلم میکنه!