2821
2789
خانوما از این کرمها هم دور چشم هم استفاده می کنین یا کرم مخصوص دور چشم استفاده میکنید و چه مارکی خوب ...

ضد افتاب دور چشم اردن 30-40 تومن

کرم دور چشم ضد چروک نوکس و السینا داشتم که حدود 250 هر کدوم بستگی به سنت داره از کدوم مدلش استفاده کنی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ضد افتاب دور چشم اردن 30-40 تومن کرم دور چشم ضد چروک نوکس و السینا داشتم که حدود 250 هر کدوم بستگی ...

عزیزم این مارکاییی که گفتی برا از بین بردن سیاهی و خطهای دور چشم خوبه یا فقط مثل یه کرم میمونه

عزیزم این مارکاییی که گفتی برا از بین بردن سیاهی و خطهای دور چشم خوبه یا فقط مثل یه کرم میمونه

اردن که فقط ضد افتاب

ولی دوتای دیگه مخصوص چروک و پف چشم وسیاهی و کرم پودر نیستند کرم درمانی هستند

اورال اینفائبل؟ میخواستم بخرم ولی شنیدم پوشش نداره زیاد باز منصرف شدم. شما داشتین؟

بله

من داشتم و اون پوششی که میخواستمو بهم میداد عزیزم

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
اتفاقا منم هرچی کرم پودر ارزون خریدم یجوری پوستمو شفاف و صاف میکرد ک نگو هرچیم مارک معروف خریدم تنگ ...

من الان  sephora  میزنم ۵۰ تومن گرفتم ولی خوب ب پوستم میشینه انگار اصلا نزدم در عین حال روشنم میکنه😹

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

میگما پوستت خشکه؟

ن چربه

ولی این کرمه اصلا چرب نمیکنه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

2828
2791
2779
2792