2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسه کلینیک اورال مدیا

وای من تابستونی ی کرم پودر برداشتم قیمتشم بالا نبود ولی بسی پوشش عالیه 😃 اون‌قبلیم دو بود اینو یک برداشتم

خیلی طبیعی عمل میکنه و پوشش میده  

حالا مارک چنان معروفی هم نبود ولی راضی بودم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دوسه کلینیک اورال مدیا  وای من تابستونی ی کرم پودر برداشتم قیمتشم بالا نبود ولی بسی پوشش عالیه ...

اتفاقا منم هرچی کرم پودر ارزون خریدم یجوری پوستمو شفاف و صاف میکرد ک نگو

هرچیم مارک معروف خریدم تنگید😒

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

خانوما میشه لطفا هر کی اسم کرم پودشو داره میشه رو ی قسمت از صورتش بزنه عکسشو بگیره؟؟؟

ی بار من واسه یکیو دیدم مخملی و خوشگل شده بود پوستش اصلا غیر طبیعی نکرده بود ولی روم نشد ازش سوال کنم😑

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
کلینیک 

دارین خودتون؟؟ 

چطور میشع وقتی میزنید رو پوستتون؟ 

الان قییمتش چنده؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
خانوما از این کرمها هم دور چشم هم استفاده می کنین یا کرم مخصوص دور چشم استفاده میکنید و چه مارکی خوب ...

ولی نه داغون میشه دور چشم.باید دورچشم مخصوص بخری لیراک،کدلی،نوکس،استادرم یا ایرانی بسته به سنت

2828
2791
2779
2792