2777
2789
خانوما از این کرمها هم دور چشم هم استفاده می کنین یا کرم مخصوص دور چشم استفاده میکنید و چه مارکی خوب ...

ضد افتاب دور چشم اردن 30-40 تومن

کرم دور چشم ضد چروک نوکس و السینا داشتم که حدود 250 هر کدوم بستگی به سنت داره از کدوم مدلش استفاده کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد افتاب دور چشم اردن 30-40 تومن کرم دور چشم ضد چروک نوکس و السینا داشتم که حدود 250 هر کدوم بستگی ...

عزیزم این مارکاییی که گفتی برا از بین بردن سیاهی و خطهای دور چشم خوبه یا فقط مثل یه کرم میمونه

عزیزم این مارکاییی که گفتی برا از بین بردن سیاهی و خطهای دور چشم خوبه یا فقط مثل یه کرم میمونه

اردن که فقط ضد افتاب

ولی دوتای دیگه مخصوص چروک و پف چشم وسیاهی و کرم پودر نیستند کرم درمانی هستند

اورال اینفائبل؟ میخواستم بخرم ولی شنیدم پوشش نداره زیاد باز منصرف شدم. شما داشتین؟

بله

من داشتم و اون پوششی که میخواستمو بهم میداد عزیزم

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
اتفاقا منم هرچی کرم پودر ارزون خریدم یجوری پوستمو شفاف و صاف میکرد ک نگو هرچیم مارک معروف خریدم تنگ ...

من الان  sephora  میزنم ۵۰ تومن گرفتم ولی خوب ب پوستم میشینه انگار اصلا نزدم در عین حال روشنم میکنه😹

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

میگما پوستت خشکه؟

ن چربه

ولی این کرمه اصلا چرب نمیکنه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی