2777
2789
عنوان

پزشكي

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله رستگار بهمن شروع کرد . واقع بین باش . اگر میتونی شروع کن .فقط بخون بخون بخون.

خب ميشه خوند و خوند ولي خب من سوْال كردم چي بخونم كتاب درسي يا چيز ديگه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

هم باید کتاب درسی بخونی هم سوالای کنکور های سال قبل رو حل کنی هم کتاب کمک آموزشی

بنظر شما ازمون هاي قلمچي شركت كنم يا گزينه ٢يا سنجش

خب ميشه خوند و خوند ولي خب من سوْال كردم چي بخونم كتاب درسي يا چيز ديگه

کلی تو تاپیکای قبل توصیح دادن من چیزایی ک میدونم رو میگم 

عمومی ها 

ادبیات کتابهای مبحثیش هست تاریخ ادبیات تصویری بخون 

دینی کتاب ایات جدا داشته باشه مثل گاج 

عربی و زبان معمولا همع یهد چیز میگیرن 

اگربرای عربی جزوه خوب گیر بیاری 

ریاضی اگر صعیفی سیر تا پیاز 

فیزیک گاج نقره ای

زیست نشرالگو و ایکیو 

شینی مبتکران و آیکیو.

بنظر شما ازمون هاي قلمچي شركت كنم يا گزينه ٢يا سنجش

بستگی به خودت داره.اگه دوست داری بین جامعه آماری بالا خودت رو بسنجی قلمچی خوبه ولی سوالاش خیلی سختتر از کنکورن.اگه سوالای استاندارد و تقریبا مشابه کنکور میخوای سنجش و گزینه دو ولی جامعه اماریشون کمه

همه اين چيزا رو ميدونم بايد از همه چيم بگذرم و درس بخونم افسردگي ميگيرم نصف شب شيفت ميمونم 

قرار نیست از همه چیت بگذری😂 من قول میدم یه سری خوش گذرونیات بیشترم میشه. ولی میدونی ۷ سال تلاشت شاید اوج حقوقت ۴ تومن باشه؟ میدونی باید بری منطقه محروم با فحش مردم کار کنی؟ میدونی ذره ای احترام واست نگه نمیدارن ولی مجبوری بهشون رسیدگی کنی؟ اگه فک میکنی به پزشکی علاقه داری ۹۰ درصد بهت قول میدم کاذبه. اگرم واسه پوله بازم بهت قول میدم خبری از پول نیست.احترام و شان اجتماعیم با این خزعبلات اخیر نخواهی داشت.

پزشکام کشیک وایمیستن نه شیفت😉

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
کلی تو تاپیکای قبل توصیح دادن من چیزایی ک میدونم رو میگم  عمومی ها  ادبیات کتابهای مبحثی ...

مرسي مهربونم❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من یه دوستی داشتم یک هفته کامل میخوند و یک هفته کامل رها میکرد درسو و فقط فیلم میدید و مهمونی و میرفت. هیچ مشاوری این کار رو تایید نمیکرد ولی دوستم رتبه 500 آورد و الانم داروخونه داره از خودش. همیشه میگفت من کاری به مردم ندارم.

میخوام بگم روش درس خوندن ادمها فرق داره...میزان مطالعه شون....

الان اصلا دیر نیست....به حرف دیگران گوش نده...و البته خودتو با رستگار رحمانی هم مقایسه نکن چون اونم یه آدم دیگه بوده با روش خودش.

منابع معتبر رو از توی سایتها پیدا کن. خیلی زیاده اطلاعات در موردش. کتاب تست هم یک یا دو تا برای هر درس بیشتر نخر چون گیجت میکنه. 

یه آزمون ازمایشی هم شرکت کن. 

قرار نیست از همه چیت بگذری😂 من قول میدم یه سری خوش گذرونیات بیشترم میشه. ولی میدونی ۷ سال تلاشت شای ...

حالا همون كشيك😂😂😂اخه بخدا پريشب خود دكتره گفت فك كردي چي داره بايد عين من شبا بياي شيفت بچت گريون بمونه

بستگی به خودت داره.اگه دوست داری بین جامعه آماری بالا خودت رو بسنجی قلمچی خوبه ولی سوالاش خیلی سختتر ...

اوهوم شما خودت باشي كدومو پيشنهاد ميدي

من یه دوستی داشتم یک هفته کامل میخوند و یک هفته کامل رها میکرد درسو و فقط فیلم میدید و مهمونی و میرف ...

واي چه خوب دوستم كلي اميدوارم كرديييي😍😍😍

حالا همون كشيك😂😂😂اخه بخدا پريشب خود دكتره گفت فك كردي چي داره بايد عين من شبا بياي شيفت بچت گريون ...

والا ما همه عمرمون تذکر دادن که کشیکه شیفت واسه بقیه پرسنله. در هرحال چیزی که من میگم اینه که علاقت رو میدا کن روش سرمایه گذاری کن واسش تلاش کن. پزشکی اون بتی که بقیه ازش میسازن نیست

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1