2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 49163 بازدید | 602 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لباسهای خاصی نیستن! اگه پیدا نمیکنید، مدل بدید خیاط بدوزه....

عزیزم من و طرف مقابلم تو رابطه کات کردیم ولی ایشون زمان خواست و من موافق طول کشیدن زیاد نبودم البته خواستگاری اومده بودن در صورتی ک از بچگی همو میشناختیم 

الان هم شماره م رو دارن 

ب نظرتون وضعیت واتساپم رو با عکسی بروز رسانی کنم ک ببینن ممکنه ب یادشون بیاد ک بخوان دوباره ارتباط رو شروع کنن؟ 

راه دیگه ای ب نظرتون میرسه ک بتونم برای خودم تلاشی کنم؟

عزیزم من و طرف مقابلم تو رابطه کات کردیم ولی ایشون زمان خواست و من موافق طول کشیدن زیاد نبودم البته ...

اگه دوسش داري چرا كه نه!

از قديم زنها شكار بودن و مردها شكار چي  

ي جوري نشونش بده كه چه شكار خوبي رو از دست داده!!!!

اول عكسهاي كه خاطرات مشاركتون رو زنده كنه...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه باز راهی ب ذهنتون میرسه راهنماییم کنید

تجربه ای ندارم راجبش عزیزم

بنظرم تاپیک بزن

بعد هم درخواست بده بترکه  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

@marycage شاید این تاپیک برات مفید باشه

صفحه ۲۸ فهرست مطالب هست

تزيين سيني چاي در خواستگاري

تزيين_سینی_چای#  

خواستگاری#  

دختر#  

باسلیقه#  

در صفحه ی ۲۷ و ۲۸ 

فهرست مطلب تاپیک رو ببینید

فهرست_مطالب_تاپیک#  

آه خواهر خواستگار کجا بود😔

خخخ اتفاقا یکی از موارد تاپیکم همینه، چطوری خواستگار خوب پیدا کنیم و جذاب باشیم

صفحه ۲۷ و ۲۸ و ۲۶ فهرست مطالبم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز