2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 103 پست
اره اینماه خودم حس میکردم یه جور دیگه ام.اولش این که از همون اوایل ماه سینه هام درد میکرد و به شدت ح ...

من هیش کدوم از این علائم رو ندارم😢

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اخه میگن ادرار صب خوبه  این همه منتظر موندم یکی دو روزم صبر میکنم ببینم چی میشه والا علائم پری ...

نه عزیزم مطمین باش اگه باشی الان جواب میده.واسه من با ادرار عصرم نشون داد.اگه پنجم موعدته الان دیگه جوابش رو نشون میده.خیالت راحت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مطمین باش اگه باشی الان جواب میده.واسه من با ادرار عصرم نشون داد.اگه پنجم موعدته الان دیگه ...

اخه تازه از خواب بیدار شدم 

رفتم دسشویی دیگه جیش ندارم😊

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من هیش کدوم از این علائم رو ندارم😢

حالا امتحان کن ضرر نداره که.هر چی خدا بخواد.به خدا من تو این چند ماه اصلا به چیزی غیر از این فکر نکردم.مطمین باش میشه اگه از لحاط سلامت چکاپ شده باشی.فقط خیالتو راحت نگه دار و زیاد اصرار نکن تو خیالت.

بچه ها منم هرماه ۲ روز زودتر پری میشم این ماه باید ۲ میشدم هنوز نشدم بعد دل ضعفه شدید دارم به بو حساسم یهو داغ میشه بدنم حالتهای پری دارم جلوگیریمم طبیعی بوده یعنی هستم

یار خوب را روز بد باید شناخت...
حالا امتحان کن ضرر نداره که.هر چی خدا بخواد.به خدا من تو این چند ماه اصلا به چیزی غیر از این فکر نکر ...

اره بابا چکاپ رفتم ولی مشکلی نبود فقط گف سه ماه اسید فولیک بخور که مصرف میکنم از تیر 

نه اخه قبل پری هر دفعه زدنی پری بیشعور اومده 

نمی خوام باز منفی ببینم بذار یکمم صبر کنم یدونه بی بی دارم 

دیگه به خدا خجالت میکشم به شوهرم بگم بی بی بخر 

اونم دیشب میگه مطمئنم حامله ایی 

بچه ها منم هرماه ۲ روز زودتر پری میشم این ماه باید ۲ میشدم هنوز نشدم بعد دل ضعفه شدید دارم به بو حسا ...

پ چرا بی بی نمیزنی دو روز عقب  انداختی

راستی بچه ها من یه کار دیگه هم ماه قبل انجام دادم که مطمینم اونم بی تاثیر نبوده.یعنی فقط اون میتونه ...

خووو بگوو

۴ روز پیش زدم منفی بود امروز اگه پری شدم شدم نشدم باردارم

اهان بخاطر این منم نمیخام بزنم بی بی منفی عذاب اورتر از پریه