۵آذر موعدمه یدونه بیشتر بی بی ندارم سیکلمم ۲۸روزه اس چیکار کنم بزنم مشخص میشه یا زوده؟
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
نه میترسم دو روز مونده به موعدم گفتم صبر کنم تو چی ؟
من از وقتی اقدام کردم وزنم بالا رفته اصلا دارم دیوونه میشممم
وا چرااا
شاید تیروووید داری؟
آزمایش های قبل بارداری رو دادی؟
وااای فقط یه روز به پری مونده فردا کاش پری نشن
من از وقتی اقدام کردم وزنم بالا رفته اصلا دارم دیوونه میشممم
ای جان مثل من بودی.منم از اردیبهشت اقدام داشتم.تا این ماه که پنجم موعد پریودم بود و دیشب بی بی چک زدم و دیدم که در کمال تعجب دو تا خط پررنگ پررنگ افتاد.امروزم تکرار کردم همون شددیگه داشتم نا امید میشدم از خودم.اخه برای پسرم که الان تو شیش سالگیه همون ماه اول باردار شدم ولی اینبار چند ماه طول کشید.در پوست خودم نمیگنجم.خدا رو شکرت.خدا به هر کی میخواد بده
این همه منتظر موندم یکی دو روزم صبر میکنم ببینم چی میشه والا علائم پری رو هم دیگه ندارم😁
اره اینماه خودم حس میکردم یه جور دیگه ام.اولش این که از همون اوایل ماه سینه هام درد میکرد و به شدت حساس بود در حالی که قبلا نداشتم درد سینه.بعدش اینکه خیلی کم حالت تهوع رو احساس میکردم به خصوص صبح ها و گاهی عصرها.خیلی کم ها نه اینکه حالم به هم بخوره.اخه من برای پسرمم اصلا استفراعی نبودم.بعدشم اینکه خیلی خیلی میخوابیدم این از همه برای خودم عجیبتر بود.تا سرمو میذاشتم رو بالش خوابم میبرد حتی وسط روز.اشتهامم که کمی زیادتر شده بود.که همه ی اینها به خاطر تغییر سطح هرمون های بدنه برای انجام لقاح.خدا بهمون کمک کنه که همه چیز خوب پیش به.