2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوران قاعدگی و زایمان

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
گرمی شدیییید. نزدیگ زایمان برای راحت شدن زایمان دم میکنن به زائو میدن

برای پرویدی نیس من فکر کردم برای اونه من گفتم‌بخورم پریود شم پریودم عقب افتاده

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
دوران قاعدگی و زایمان

دوران قاعدگی منظم میکنه چیکار میکنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
دوران قاعدگی منظم میکنه چیکار میکنه

باد گیر هست باد داخل رحم رو میگیره من همیشه تا پریود میشم دم میکنم میخورم واقعا عالیه 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
باد گیر هست باد داخل رحم رو میگیره من همیشه تا پریود میشم دم میکنم میخورم واقعا عالیه 

مرسی گلم

آره عزیزم برای اونم خوبه. اما زیاده روی نکن. عرق رازیانه هم شنیدم خوبه. 

چجوری باید دم کنم بخورم گلم‌بعد باید خالی بخورم

برای پرویدی نیس من فکر کردم برای اونه من گفتم‌بخورم پریود شم پریودم عقب افتاده

هست من درد شدید پریود داشتم یه عطار بهم گفت تخم شوید با سرزردک دم کن بخور منم وقتی میخوردم کلا دردم از بین میرفت

هست من درد شدید پریود داشتم یه عطار بهم گفت تخم شوید با سرزردک دم کن بخور منم وقتی میخوردم کلا دردم ...

چه خوب