2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه😆

تا دیدیشون بگو 

سلام نجورسان نخبر 😂

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من خودم ترکم همسرم فارس

به همسرت بگو بهشون بگه پیش شما هیچ کسی ترکی حرف نزنه

مامان من وقتی کسی پیش شوهرم ترکی میحرفید جوابشو نمیداد میگفت فارسی بگو

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها

منم ۷ ساله از کردم البته ۳ سال و نیمه عروسی کردیم اوایل مادرشوهرم میگفت یه لیوان اب بیار میموندم فارسی بلد نیس اصلا ولی الان کامل یاد گرفتم با وجود اینکه زیادم تو جمعشون نبودم

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
زودیادمیگیری ماچه طوری پس فارسی یاد گرفتیم شمام ترکی یادمیگیرید😉😉😉😉

ما تو مدرسه یاد گرفتیم چون آموزشمون دادن از همون مهدکودک ولی این بنده خداها که تو مدرسه درساشونو ترکی نخوندن

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها

یه کم طول می کشه. ولی یاد می گیری.

ولی به دل نگیری...

برای شما سخته که جلوت حرف بزنن و متوجه نشی. ولی اونا رو هم درک کن. مثل این می مونه که شما بری آمریکا و جلوی بقیه با مامانت انگلیسی حرف بزنی. موقتی می شه. ولی دائمی نه. آدم به زبون مادریش حرف می زنه. حتی خیلی چیزا رو نمی شه به زبون دیگه ای درست بیان کرد. آدم از اصطلاح استفاده می کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
كارشون زشته

چرا زشته چه خوب اونا زبون مادریشونه هر چند من تو شرایط اسی بودم ولی دوست داشتم یاد بگیرم 

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
ما تو مدرسه یاد گرفتیم چون آموزشمون دادن از همون مهدکودک ولی این بنده خداها که تو مدرسه درساشونو ترک ...

من شوخی کردپ گلم معلمه ماازکودکی یاد گرفتیم این خانم هم خبلی راحت وزود یاد میگیره اطرفیانم هس ازمنم بهتر دارن حرف میزنن

چرازشته زبان مادری هس خوب بااین خانم که میحرفن حتما فارسی باهاش حرف میزنن دیگه میدونن ترکی بلد نیس

با من نه با خودشون جلوی من. منم هیچی نمیفهمم فقط پدرشوهرم یکم با شوخی خنده بهم چنتا کلمه یادداد😍