2777
2789

الهی.چه حس بدیه برا مادر.فک کنم اگزما یا حساسیت باشه.خلاصه ترسناک نیس.نترس.بری دکتر راه حلشو میده بهت

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
الهی.چه حس بدیه برا مادر.فک کنم اگزما یا حساسیت باشه.خلاصه ترسناک نیس.نترس.بری دکتر راه حلشو میده به ...

نميدونم بخدا حالم خيلي خرابه يعني فك كن الان بچه شير ميدم انقد ايترس دارم كه هيچي غذا نميتونم بخورم ازطرفي هم ميترسم ببرمش دكتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم بخدا حالم خيلي خرابه يعني فك كن الان بچه شير ميدم انقد ايترس دارم كه هيچي غذا نميتونم بخورم ...

نترس باید ببریش.چون بمونه و حل نشه خودت بیشتر عذاب میکشی.

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من دخترم اگزماسرشتی داشت اصلاربطی به مویرگ واینانداشت کلااز۲۷روزگی پوست صورتش شدعین کاکتوس همه قلمبه قلمبه تاولای ریزک چندروزبعدش براثرخشکی پوست اززخماش آب میزدبیرون وانگارچرکی باشن داغون شده بودبچم ولی یه کرم براش نوشت دکترخارجی بوددرعرض یه هفته پوستش عین اولش شدفقط مواظبت میخوادزیاد

رگه دار شدن: محیطهای سرد باعث میشود اشکال رگه دار متشکل از خطوط قرمز یا کبود (عروق خونی) روی بدن کودک دیده شود. با گرم شدن بچه این اشکال از میان می رود.

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
يعني حل ميشه ؟چيز بد وخطرناكي نيس

من خواهرم نوزاد بوده مامانم میگه پوستش زبر زبر شد.کلی ترسیده بودن😭رفتن دکتر گفته اگزماس و دو تا پماد،دوقلوی ترکیبی داده بود.مامانم میگه شب زدیم صبح پوستش به چه لطیفی شده بوده😍

عزيزم يعني ميگي چيزي نيست

دست بزن ببین شاید بدنش سرد شده واقعا.بعضیا تو سرما دیدم اینجوری میشن.اگه با گرم شدن خوب بشه پس چیزی نیست عزیزم.بازم اگه نگرانت کرده به دکترش نشون بده

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭