2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد

337 بازدید | 19 پست

گفت دیر شده چرا بچه نمیاری درسته خانواده شوهرت نمیگن ولی دلشون میخواد حالا اونا هم میگن ولی من مشکلات مالی رو بهونه میکنم ولی به مامانم نگفتم کلا باش راحت نیستم زمان مجردیم هم همش میگفت دیر شده شوهر کن  من برای آیندم آرزو داشتم یه بار دعوای سختی کردیم وقتی ۲۸ سالم شد میگفت تولدتون که میشه غصم میگیره منم تصمیم گرفتم با اولین خواستگارم ازدواج کنم دو هفته بعد از تولدم نامزد کردم اوایل خیلی مشکلات داشتیم از دو شهر مختلف من فوق اون دیپلم از نظر اعتقادی و... الان زندگیم روی رواله 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

موقعی که خوابگاه بودم دو ماه یه بار پری میشدم دوستم همش میگفت تو بیخیالی یه بار به اصرار گفت زنگ میزنم مامانت باش حرف میزنم میگم باید بری دکتر برات پول بریزه کلا ماهی ۳۰ تومن یا ۵۰ بم میداد گاهی پول کم میاوردم بش میگفتم دعوام میکرد انکار دیگه من خرج دیگه ای نداشتم خلاصه دوستم باش مرف زد ۷۰ برام ریخت که البته بعد که رفتم خونه فهمیدم دستبندمو فروخته 

پلی کیستیک داشتم دکتر بم دارو داد برا ۳ ماه بعدشم که تابستون شد رفتم خونه همش بام دعوا میکرد یا میگفت معلوم نیست تو کرج چه غلطی کردی کیست گرفتی یه بار نگفت بیا ببرمت دکتر حتی مریضم میشدم باهام نمیومد با بابامم همیشه دعوا بودن جوری که بابام یه اتاق داره برا خودش غذاشم همونجا میخوره با ما هم در حد سلام و خداحافظ 

حالا ازم انتظار بچه داره البته اسپرم شوهرمم ضعیفه کیستم بعد از ازدواج خوب شد اما رحمم دوشاخه دکتر گفته بیا لاپاروسکوپی برا شوهرمم عمل و آزمایش و... نوشتن خونه خریدیم کلی بدهی داریم واقعا هزینه دکتر نداریم...برام دعا کنید😪

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووفف با مامانتم استرس میگیزی؟؟؟

منم مامانم چن دفه بم گفته میدونه مشکل دارم دیگه چیزی نمیگه خونواده ی شوهر رو اعصابن

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

چرا حرف مامان بیخیالت انقد برات مهمه؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
موقعی که خوابگاه بودم دو ماه یه بار پری میشدم دوستم همش میگفت تو بیخیالی یه بار به اصرار گفت زنگ میز ...

عزیز دلم،از ته دل برات دعا کردم

چون خودمم مشکل باروری دارم و منتظر تخمک اهدایی هستم،درکت میکنم

ایشالاه که به زودی خبر بارداریتو بشنویم

اووفف با مامانتم استرس میگیزی؟؟؟ منم مامانم چن دفه بم گفته میدونه مشکل دارم دیگه چیزی نمیگه خونواده ...

با مامانم راحت نیستم که بش بگم دیگه ولم نمیکنه اگه بفهمه هر جا میشینه میگه براش دعا کنید خانواده شوهرم هم از اونور رو اعصابمن

پسرم همه دنیام 😘💋💕
کدوم شهری عزیزم الان بیمارستانهایی هستن ک دولتی اند و لاپرا میکنن با دویست سی صد تومان خدا خودش کمک ...

دکترم گفت بیا خودم عملت کنم تا بفهمم مشکلت چیه اهوازم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیز دلم،از ته دل برات دعا کردم چون خودمم مشکل باروری دارم و منتظر تخمک اهدایی هستم،درکت میکنم ایش ...

مرسی عزیزم انشالله مشکل تو هم حل بشه و به زودی نی نی دار بشی

پسرم همه دنیام 😘💋💕