نامزدم(نشون شده ایم) از دیشب ساعت یک و نیم خوابیده الان زنگ زدم بیدارش کردم یکم باهام چت کنه نه جواب سلاممو داد ن چیزی فقط گفت چشمام باز نمیشه زنگ میزنم ، از ساعت دو تا ده هم سرکاره نمیتونه باهام چت کنه ، شبم ک برمیگرده خستست شام میخوره میگیره میخوابه ، راهمونم دوره هفته ای یبار میبینمش ، آخه من چکار کنم دارم میمیرم از تنهایی😭😭😭
نمیخوام منو سرزنش کنین یا تیکه بندازین یا هرچی الان من ناراحتم راهنمایی میتونین بکنین ؟
عزیزم کسی تیکه نمیندازه ولی باهاش صحبت کن شاغل شو بعدش الان هم تلفنشو جواب بده و باهاش حرف بزن اینقدر هم طوری رفتار نکن که دنبال محبتشی بعدشم اگه فرصت کردی حتما یه جلسه مشاوره برو من قبل عقد رفتم عالی بود رفتارهای درست رو بهت میگه
چشم ، میتونم کلاس برم شغلی ک میخوام دیگه پیدا نکردم ، حقوقشم کم بود ، دوبار زنگ زد دیگه زنگ نزد ، ال ...
الان زنگ بزن بهش بگو ببخشید کار داشتم گوشیم تو اتاقم بود فکر کردم خوابی ضغل هم حتما نباید یه کار سنگین باشه توی یه تولیدی نیم شیفت مشغول کار شو هم یه حقوق داری هم اینکه چیزای زیادی یاد میگیری هم وقتت پر میشه و اصلا طوری رفتار نکن که محتاج محبتشی
آره خانوادش خیلی خوبن خیلی پشتمن و هوامو دارن ، مامانش مث مامان خودمه همونجور راهنماییم میکنه و دلسو ...
همیشه مغرور رفتار کن نه طوری که بهشون توهین شه نه مثل خانمهای سیاست مدار کتاب دانلود کن رفتار با خانواده شوهر البته کتابهای خارجی نه ایرانی چون ایرانی ها یکم تعصبات توش قاطیه و جالب نیست ولی خارجی همه چی رو کامل توضیح میده