2777
2789
عنوان

ناراحتم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 71 پست
همیشه همین موقع میخوابه الان داره پی ام میده زنگ میزنه ناراحتم نمیتونم جوابش بدم😢

ناراحتیت بی مورده بچه بازی درنیار محبت همسرت رو گدایی نکن محکم باش زن باش قوی باش زندگی بچه بازی نیست کار میکنه و سختشه 

اینکه الان دنبال محبت باشی خوبه ولی بهترش محبت بعدشه وقتی که همچی رسمی شدو... زیاد هم پیگیر نباشو خ ...

شما درست میگی 

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیززم من شاغل بودم و برعکس شما من زیاد وقت نمیکردم حرف بزنم نهایست صبح یه سلام صبح بخیر شب هم ده لال ...

من شاغل بودم نامزدم نخواست کار کنم ، زمانی ک شاغل بودم همش بهم زنگ میزد و اس میداد سرسنگینم بود باهام

من اصلا طرفش نمیرم زیاد ، محل کارشم میره زنگ نمیزنم اس نمیدم ، خودش گفت صبحا سرم خلوته بهم زنگ بزن پ ...

اخ همش ب هم چت بدید چ مزه‌ای داره ؟ ی جام حرف تموم میشه

مهم اینک تو میدونی مال اونی اونم میدونه مال توعه و داره تلاش میکنه برای زندگیش

من فقط موضوع امضاع استارتر مغزمو مشغول کرده

چرا چون ناراحتم ؟ 

واقعا ناراحتم همه چیو بمن ترجیح میده وقت واسه همه چی داره الا من ، من نباید ناراحت بشم؟؟؟

من شاغل بودم نامزدم نخواست کار کنم ، زمانی ک شاغل بودم همش بهم زنگ میزد و اس میداد سرسنگینم بود باها ...

واقعا چرا قبل ازدواج در مورد کارت باهاش صحبت نکردی که الان بگه نرو سر کار ؟؟؟؟؟؟

اخ همش ب هم چت بدید چ مزه‌ای داره ؟ ی جام حرف تموم میشه مهم اینک تو میدونی مال اونی اونم میدونه مال ...

من همینجور گفتم چت اصلا زنگ بزنیم صحبت کنیم من یکم صداشو بشنوم یکم حرف دلمو گوش کنه یکم بهم محبت کنه 

مگه شما قدرت تصمیم گیری و انتخاب نداری که ایشون گفت نرو سرکار گفتی چشم!؟؟؟؟؟؟ 

دوس نداشتم ناراحتیشو ببینم ولی الان خودم ناراحتم

مگه شما قدرت تصمیم گیری و انتخاب نداری که ایشون گفت نرو سرکار گفتی چشم!؟؟؟؟؟؟ 

من توهین و بی احترامی به استاتر نمیکنم ولی خیلی بچگانه رفتار میکنن من حتی اجازه کار و تحصیل رو هم گرفتم و خودم رسما چه بله بورنم چه خواستگاری اعلام کردم و گفتم برام خیلی مهمه من واقعا نمیدونم صد دفعه گفتم مشاوره گفتم حرف زدن زیاد قبل از عقد الان ایشون ناراحتن چون شاعل نیستن و تنهان

استاتر مگه مامانشی که میگی دوست نداشتی ناراحتیشو ببینی بعدشم یک ثبات داشته باش یکم محکم برخورد کن اگه باهاش صحبت میکردی و قانعش میکردی خیلی بهتر بود اینقدر خودتو ضعیف نشون نده زنانگی یعنی قوی بودن نه بله چشم قربان گفتن