2777
2789
عنوان

ناراحتم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 71 پست
من توهین و بی احترامی به استاتر نمیکنم ولی خیلی بچگانه رفتار میکنن من حتی اجازه کار و تحصیل رو هم گر ...

من شمارو با خودم نخواستم مقایسه کنم همین انتظارو از شما دارم ، این تاپیکو نزدم سرزنش بشنوم راجع به گذشته در حال حاضر راهنمایی میتونین بکنین ؟

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
نمیخوام منو سرزنش کنین یا تیکه بندازین یا هرچی الان من ناراحتم راهنمایی میتونین بکنین ؟ 

عزیزم کسی تیکه نمیندازه ولی باهاش صحبت کن شاغل شو بعدش الان هم تلفنشو جواب بده و باهاش حرف بزن اینقدر هم طوری رفتار نکن که دنبال محبتشی بعدشم اگه فرصت کردی حتما یه جلسه مشاوره برو من قبل عقد رفتم عالی بود رفتارهای درست رو بهت میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر مگه مامانشی که میگی دوست نداشتی ناراحتیشو ببینی بعدشم یک ثبات داشته باش یکم محکم برخورد کن اگ ...

من خودم رفتار خودمو نمیتونم ببینم خوشحال میشم یکم کمکم کنین ، بهم میگه احتیاجی نداریم ک بری سرکار هرکلاسی دوس داشتی برو اینم بگم محل کارم همش آقا بودن فقط من و ی نفر دیگه خانوم بودیم ، ولی الان یکم کمبود احساس میکنم احساس میکنم کسیو ندارم حرف دلمو بهش بزنم

من خودم رفتار خودمو نمیتونم ببینم خوشحال میشم یکم کمکم کنین ، بهم میگه احتیاجی نداریم ک بری سرکار هر ...

عزیزم منم تو شرکت خصوصی منشی هستم وهمه اقا هستن و چند ساله دارم کار میکنم کار واسه خانمها هم لازمه و راهنماییت هم کردم بالا رو بخون

عزیزم کسی تیکه نمیندازه ولی باهاش صحبت کن شاغل شو بعدش الان هم تلفنشو جواب بده و باهاش حرف بزن اینقد ...

چشم ، میتونم کلاس برم شغلی ک میخوام دیگه پیدا نکردم ، حقوقشم کم بود ، دوبار زنگ زد دیگه زنگ نزد ، الان خودم بزنگم؟ کلا چجور رفتار کنم باهاش ک فک نکنه محتاج محبتشم

عزیزم ما دلمون برای همنوع خودمون میتپه دوست داریم طعم محبت رو بچشی ولی خودت هم باید ایراد هات رو بپذ ...

ممنون عزیزم من قبول دارم اشتباهاتی دارم ولی چجور باهاش رفتارکنم شرایط مشاوره رفتنو ندارم

چشم ، میتونم کلاس برم شغلی ک میخوام دیگه پیدا نکردم ، حقوقشم کم بود ، دوبار زنگ زد دیگه زنگ نزد ، ال ...

الان زنگ بزن بهش بگو ببخشید کار داشتم گوشیم تو اتاقم بود فکر کردم خوابی ضغل هم حتما نباید یه کار سنگین باشه توی یه تولیدی نیم شیفت مشغول کار شو هم یه حقوق داری هم اینکه چیزای زیادی یاد میگیری هم وقتت پر میشه و اصلا طوری رفتار نکن که محتاج محبتشی

خانواده چی از لحاظ محبت و همدلی اوکی هستی باهاشون باربی جان؟؟ 

آره خانوادش خیلی خوبن خیلی پشتمن و هوامو دارن ، مامانش مث مامان خودمه همونجور راهنماییم میکنه و دلسوزمه ، خواهراشم همینجور هوامو دارن

ممنون عزیزم من قبول دارم اشتباهاتی دارم ولی چجور باهاش رفتارکنم شرایط مشاوره رفتنو ندارم

مشاوره تلفنی بگیر هم قیمتش مناسبه هم عالیه پول اینترنتی واریز میشه و مشاوره تلفنی همین

الان زنگ بزن بهش بگو ببخشید کار داشتم گوشیم تو اتاقم بود فکر کردم خوابی ضغل هم حتما نباید یه کار سنگ ...

چشم ، دی ماهیم من ، دی ماهیا خیلی مغرورن 😖😖😖

مشاوره تلفنی بگیر هم قیمتش مناسبه هم عالیه پول اینترنتی واریز میشه و مشاوره تلفنی همین

آدرس سایت یا تلفنشو میدی

آره خانوادش خیلی خوبن خیلی پشتمن و هوامو دارن ، مامانش مث مامان خودمه همونجور راهنماییم میکنه و دلسو ...

همیشه مغرور رفتار کن نه طوری که بهشون توهین شه نه مثل خانمهای سیاست مدار کتاب دانلود کن رفتار با خانواده شوهر البته کتابهای خارجی نه ایرانی چون ایرانی ها یکم تعصبات توش قاطیه و جالب نیست ولی خارجی همه چی رو کامل توضیح میده