2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514531 بازدید | 57013 پست

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز سی و پنجم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای انجل عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل 

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل✔

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌همه ی اتفاقات خوب

برای انسانهای مثبت اندیش می افتد

✔انسانهایی که زیبا فکر می کنند

✔با دیگران با محبت رفتار می کنند

✔شکرگزار هستند

✔خودشان را دوست دارند 

✔و به زندگی لبخند می زنند😀

👌برای داشتن یک ذهن شاد کافی است رفتارهای یک انسان شاد را تقلید کنیم✌

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز سی و دوم از ختم حدیث کسا رو به ...

سلام دوستان من هر روز حدیث کسا را میخونم و بعلاوه ذکر بارداری هم سرنماز بنیت همگیمون الهی حاجت روا التماس دعا چند روزه درگیر انتخاب واحدم نشد آنلاین بشم ببخشید

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

✔حدیث کسای روز سی و پنجم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری انجل عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز و این شبهای عزیز  همین ماه دست پر و شیکم پر بشی😄🙏

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز سی و پنجم از ختم حدیث ...

به نیت انجل عزیز حدیث کسا خوندم🙏🌹

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

سلام به همگی. منم هر روز به نیت همگیتون میخونم و از خدا بهترین ها را واستون آرزو میکنم. ان شاءالله که همگی حاجت روا بشیم. التماس دعا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

روز سی و ششم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای حلمای عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل 

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما✔

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

آموزش_جذب#  

یک مشت خاک را در یک لیوان آب بریز ،

چند لحظه صبر کن...

آیا می توانی اب را بنوشی؟!

یک مشت خاک را درون چشمه بریز ،

چند لحظه صبر کن...

حالا می توانی یک لیوان از آب گوارای چشمه بنوشی🍹

درد و رنج های دنیا هم همین طور است ،

مشتی خاک...

این بستگی به تو دارد که لیوان آب باشی یا چشمه...

برای دقایقی چشمانتان را ببندید و چشمه بودن را احساس کنید ،

چشمه از خودش می جوشد و هر لحظه نو به نو می شود...

زلال و پاک...

چشمه بودن خوب است ؛

چشمه باش💦💦💦

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز سی و ششم از ختم حدیث ک ...

به نیت حلما عزیز حدیث کسا خوندم🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

✔حدیث کسای روز سی و ششم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری حلمای عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز و این شبهای عزیز  همین ماه دامنت سبز بشه🙏🌷

روز سی و هفتم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای بنر عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل 

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر✔