2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514528 بازدید | 57013 پست
         🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و هفتم از ختم حدی ...

سلام دوستان ممنون الهی همگی حاجت روا باشید امتحان داشتم دیر اومدم 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
بنر جان به نیت شما و همه منتظرا حدیث کسا رو خوندم 

من این چند روز مخصوص برای همگیتون حدیث کسا را میخونم و دعاگو هستم 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمرین_اعتماد_به_نفس#  

🌸🍃با خودت صحبت کن....؛

صحبت‌های هیچ کسی جز خود شما بر خودتان موثرتر نیست ،

وقتی افکار_منفی#  به ذهنتان هجوم می‌آورد با خودتان صحبت کنید و از جملات مثبت برای آرامش خود استفاده کنید

👌به خود بگویید که روزهای قشنگی در انتظار من است

👌به خود بگویید که من خدایی بزرگ و مهربان دارم او وعده داده است که هرگز مرا در شرایط سخت رها نخواهد کرد او همیشه حواسش به زندگی من است

👌به خود بگویید که من شادی و موفقیت را انتخاب میکنم و ایمان دارم که به همه آرزوهایم میرسم

👌به خود بگویید که من عاشقت هستم تو شایسته و لایق بهترینهای این جهان زیبا هستی

🌸🍃صحبت‌های درونیتان را با احساسات زیبا آغاز کنید و آن را آرام آرام به اوج برسانید...

✌زندگی با #افکاری_مثبت و مداوم آنقدر زیبا میشود که حتی تصورش را هم نمی کنید

سلام بنر جان همچنیم😍خوبی خودت؟نه هنوز چنبار سقط داشتم...

کانال مهربانو در تلگرام هستید؟ منو عضو کنید اگه ممکنه

✔حدیث کسای روز بیست و هشتم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری دعا کنید عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز به زودی دامنت سبز بشه🙏🌷

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و هشتم از ...

حدیث کسا به نیت دعا کنید خوندم الهی حاجت روا بشید🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و نهم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای نسرین عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین✔

✔حدیث کسای روز بیست و نهم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری نسرین عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز به زودی دامنت سبز بشه🙏🌷

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و نهم از ختم حدیث ...

به نیت دل نسرین عزیز خوندم 

الهی همگی به حاجت دلتون برسید 🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز سی ام از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای تبسم عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم✔

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

آموزش_جذب#  

👌تا سال 1954 باور تمام دنيا بر این بود که یک انسان نمی‌تواند یک مایل را زیر چهار دقیقه بدود.

آنها باور داشتند که انسان محدودیتهای فیزیکی دارد که هیچگاه نخواهد توانست یک مایل را زیر چهار دقیقه بدود!!تا اینکه سر و کله راجر بنستر پیدا شد و در یک مسابقه یک مایل را در کمتر از چهار دقیقه دوید!

از آن به بعد در یک سال حدود بیست هزار نفر این رکورد را زدند و کم کم این کار به سطح دبیرستانها کشیده شد!!

در عرض یک سال چه چیزی فرق کرد؟

هیچ چیز فقط یک کلمه:

🌟باور🌟

✌باورهاتون رو تغيير بدید تا زندگيتون تغيير كنه...