2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514530 بازدید | 57013 پست
امروز روز خودمه حدیث کسا رو برای بارداری سالم خودم خوندم انشالله هرچه زود تر خدا ی نی نی سالم بهم می ...

ای جانم خدا رو شکر که خودت رو به راهی 

شوهرتم ان شاالله با داروها اوکی میشه و هر چه زودتر دست پر میای تاپیک 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✔حدیث کسای روز بیستم رو به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری  تبسم عزیزم هم دعا کردم انشالله به زودی و به حق این ماه عزیز و تو همین ماه عزیز دامنت سبز بشه عزیزم🙏🌷

ای جانم خدا رو شکر که خودت رو به راهی  شوهرتم ان شاالله با داروها اوکی میشه و هر چه زودتر دست ...

فدات تبسم جونم 😘😘😘

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

حدیث کسا به نیت حاجت روایی هممون و برای باردار شدن تبسم جونم خوندم انشالله خدا هرچه زود تر ی نی نی سالم و صالح و خوشگل بهت بده عزیزم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و یکم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای فاطمه ی عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم

2.فاطمه✔

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

تمرین_اعتماد_به_نفس#  

🌿با خودت صحبت کن....؛

صحبت‌های هیچ کسی جز خود شما بر خودتان موثرتر نیست ،

وقتی #افکار_منفی به ذهنتان هجوم می‌آورد با خودتان صحبت کنید و از جملات مثبت برای آرامش خود استفاده کنید

🌻به خود بگویید که روزهای قشنگی در انتظار من است

🌻به خود بگویید که من خدایی بزرگ و مهربان دارم او وعده داده است که هرگز مرا در شرایط سخت رها نخواهد کرد او همیشه حواسش به زندگی من است

🌻به خود بگویید که من شادی و موفقیت را انتخاب میکنم و ایمان دارم که به همه آرزوهایم میرسم

🌻به خود بگویید که من عاشقت هستم و شایسته و لایق بهترینهای این جهان زیبا هستی

🌿صحبت‌های درونیتان را با احساسات زیبا آغاز کنید و آن را آرام آرام به اوج برسانید

🌼زندگی با #افکاری_مثبت و مداوم آنقدر زیبا میشود که حتی تصورش را هم نمیکنید...

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و یکم از ختم حدیث ...

به نیت دل فاطمه عزیزم خوندم 

الهی به زودی خبرای عالی از همگی بشنوم🙏

چه زود میگذره برام ...شد روز ۲۱

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

امشب شب اول ماه محرمه. بعد از خوندن زیارت عاشورا از ته دلم از خدا خواستم به حق امام حسین (ع) و طفل شش ماهش به زودیه زود همه خانومای این تاپیک به حاجت دلشون برسن و دامنشون سبز بشه. انشاالله🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدای خوبم ممنونم که یه نی نی سالم و تپل مپل بهمون هدیه میدی😍🤗

فاطمه عزیزم حدیث کسا رو به نیت بارداری سالم برات خوندم انشالله خدا ی نی نی خوشگل سالم بهت بده