2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426829 بازدید | 46621 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الویز جان
نه خیلی محکم بزن نه شل اول یه یو بزن بعد بینی و به سه قسمت کن یه چسب به پایین نزدیک نوک بینی بزن یه جای خالی فاصله به اندازه انگشت کوچیک میمونه بعد یه دونه بالاتر ولی یه کمش روی اولی بمونه بعدم سومی و بزن
وقتی روی بینی و زدی تموم شد دو تا چسب به درازای بینیت ببر و از بغل به صورت امتدادی عمود به لبت بزن بغل از پایین و بالا نزن بیرون به اندازه ببر بعد دوباره یه یو کوچیک بزن و دوباره روی بینی تموم شد شل نزن و مراقب باش چسب و چروک نزنی جا میندازه
خدا یا به خاطر لطف بی پایانت به این بنده ازت ممنونم
فافا جان واسه من این ارتفاع خیلی مهم بود اگه خیلی کمش نکرده باشه غصه میخورم.در کل شاید 50درصد راضی باشم.همه چیزش خوبه الا این ارتفاع
اقای موجی نگران نباشین.در ضمن فردا هیچ قضاوتی نمیتونین بکنین.زوده
بچه هایی که با دکتر فرهنگ عمل کردن هستن؟
یه سوالی
سایز بینی ها بعد از اینکه ورم رفت کوچیک تر میشه؟
ارتفاع چطور؟؟
بینی ام استخونی- غضروفی بود.
15 مرداد با دکتر فرهنگ عمل کردم.
والا آنی هنوز گچشم باز نکرده این همههههههههه غر میزنه .... من خودمم الان یه عکس دارم از سوراخای بینیم وقتی گچ داشتم هنوز یکیشون فوق العاده کوچیک یکی فوق العاده بزرگ .....
نه بابا من هیچ قوز و کجی و افتادگی نیاشتم فقط بلا نسبتتون مرضضضض داشتم رفتم عمل که فقط 1 کم قوسدار بشه بینیم الان 45 روز میگذره..هم نوک بینیم کج دیده میشه هم سوراخا اندازه نیس دقیقا مهمتر از همشون اینکه بالای بینیم رو قسمت استخونی برامده شده که اون قوسم به هم میزنه!!میگه وزمه اما مگه استخون ورم میکنه؟!!
بهار دیگه بهترین راه چسب زدن مهمه خیلی تاثیر داره هر کی میگه نداره من باور ندارم

کلیه کسانی که عمل نکردن یه نکته ظریف
دکتر هایی که از بخیه جذبی استفاده میکنن چون بخیه ها تا حداکثر یک ماه جذب میشه باعث میشه که بینی زیاد بالایی نباشه و زود افت کنه
بهتر که بخیه معمولی باشه تا افت بینی زیاد نباشه کسانی که بینی سر بالا دوست دارن حداقل شش ماه تو بینی بخیه باش خوبه
خدا یا به خاطر لطف بی پایانت به این بنده ازت ممنونم