2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426829 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام foruz من عکستو دیدم ،به نظرم کولوملات مدل بینیت از قبل عمل همین نوع است و به نظرم دستش نزن .واقعا ارزش نداره چون مدل کولوملات همینه، و پایین نیست بلکه تپله،.دیگه از این سربالا تر نکن چون واقعا سوراخای بینیت معلوم میشه و قشنگ نیست.تو عکس نیمرخ الان هم به نظرم زیاد سر بالاست البته من دیگه کم میام .کارم داشتی ای میل یت پیغام خصوصی بده
ضمنا دکتر اخلاقش همینه یعنی هر مریضی هر جای بینیش دوس نداشته باشه میگه سر یه سال ورمت خوابید خوشت نیومد بیا روتوش کنم!!
کلا راحت روتوش قبول میکنه ولی تو نکن
اگر هرم بینی را به دو قسمت بالایی و پایینی تقسیم کنیم، قسمت بالایی استخوانی و قسمت پایینی غضروفی است. عوارض زیبایی در قسمت پایینی بینی یکی از عوارض مهم جراحی‌های زیبایی بینی محسوب می‌شود. اگرچه در صورت دانش، تجربه و مهارت جراح، پیدایش چنین عوارضی به حداقل ممکن خواهد رسید.

این عوارض شامل موارد زیر است:

۱- فرو رفتگی بالای نوک بینی:
این عارضه در اثر برداشته شدن غضروف‌های تیغه بینی یا قسمت میانی بینی ایجاد می‌شود. معمولا در اولین هفته‌های پس از جراحی، تورم موجود در بافت‌ها مانع از آشکار شدن کامل این عارضه می‌شود.

۲- فرو رفتگی‌های پره‌های بینی:
معمولا این عارضه به دنبال برداشته شدن غضروف‌های پره‌های بینی برای جمع کردن نوک بینی ایجاد می‌شود. در مواردی که نوک بینی بیش از حد لازم جمع شود، کم بودن غضروف‌های حمایت کننده نوک بینی و نزدیک شدن بیش از اندازه این غضروف‌ها به یکدیگر ممکن است علاوه بر نمای بیش از اندازه فرورفته بیرونی، موجب اشکال در تنفس از راه بینی شود.

۳ - انحراف قسمت غضروفی بینی:
این عارضه معمولا به علت باقی ماندن انحراف تیغه داخلی بینی ایجاد می‌شود. در صورت انحراف قابل توجه تیغه بینی، اسکلت غضروفی بینی نیز به پیروی از آن دچار انحراف می‌شود.

۴- کلوملای تو کشیده شده:
اصطلاح �کلوملا� به پره وسطی بینی اطلاق می‌شود. به طور طبیعی از نظر معیارهای زیبایی بینی، در نمای نیمرخ، پره وسطی بینی باید خود را در ورای پره‌های طرفین بینی نمایان کند.

۵- برداشته شدن بیش از حد پوست پره‌های بینی:
در مواردی که قسمتی زیادی از پره‌های بینی برداشته شود، ممکن است به دلیل صاف شدن چین بین بینی و صورت، اثر بخیه‌ها بر روی پوست صورت نمایان شود. تنگی بیش از حد سوراخ‌های بینی موجب مشکلات تنفسی از راه بینی نیز می‌شود.

اصلاح این حالت از معضلات جراحی پلاستیک بینی است، زیرا جبران پوست از دست رفته در بعضی از موارد مستلزم برداشتن پوست پیوندی از قسمت‌های دیگر مانند لاله گوش است. بنابراین امروزه احتیاط زیادی در مورد برداشتن پره‌های بینی انجام می‌گیرد و پره‌های بیش از حد نمایان که عملکرد طبیعی بینی را به همراه داشته باشند، بسیار بهتر از پره‌های کوچک شده‌ای هستند که موجب اشکالات تنفسی می‌شوند.

۶- فرو افتادگی کامل طرفین نیمه پایینی بینی:
در صورتی که برداشته شدن بیش از حد غضروف‌های پره بینی با برداشته شدن بیش از حد غضروف‌های کناری قسمت میانی بینی همراه باشد، عواقب تنفسی وخیم‌تر خواهد بود. در این حالت فروافتادگی کامل از دو طرف موجب باریکی بیش از حد بینی در قسمت میانی و پایینی و نیز تنگی شدید معبر تنفسی می‌شود. پیوند‌های گسترش دهنده برای درمان این حالت به کار می‌روند.

۷- بالا رفتن بیش از حد نوک بینی:
برداشته‌شدن بیش از اندازه بافت‌های غضروفی و پوست قسمت پایینی بینی ممکن است موجب بالا رفتن بیش از حد نوک بینی و ایجاد نمای بینی خوکی شکل ‌شود. در این حالت عمق سوراخ‌های بینی از فاصله دور نیز نمایان است و حالتی کاملا مصنوعی و غیرطبیعی به بینی می‌دهد. اصلاح این حالت نیز از موارد مشکل در جراحی بینی است، چرا که همواره برداشتن بافت‌ها آسان‌تر از اضافه نمودن بافت‌ها است.

۸- باریک شدن بیش از حد نوک بینی:
نوک بینی از نظر اصول زیبایی، پهنایی متناسب با قسمت‌های بالایی دارد. در صورت باریک شدن بیش از حد نوک بینی، تناسب بین دو قسمت بالایی و پایینی بینی به هم می‌ریزد و قسمت بالایی پهن‌تر به نظر می‌رسد. معمولا چنین حالتی مشکلات تنفسی را نیز به دنبال خواهد داشت.

۹- تلانژکتازی نوک بینی:
در این حالت مویرگ‌های زیادی بر روی پوست نوک بینی نمایان می‌شوند. جراحی‌های مکرر و دست کاری زیاد بر روی بافت‌های گوشتی زیر پوست نوک بینی در حین عمل، از عوامل مستعد کننده این عارضه‌اند.

۱۰- اسکار پوست کلوملا:
در جراحی‌های باز بینی، لب به لب نبودن لبه‌های پوست در هنگام زدن بخیه‌های پوستی، موجب نمایان شدن خطوط زخم و ایجاد فاصله بین دو لبه می‌شود. به کارگیری حداکثر دقت و ظرافت هنگام بستن برش‌های پوستی مانع از ایجاد این عارضه می‌شود.

۱۱- نکروز پوست نوک بینی:
از تأسف‌بار‌ترین عارضه‌های جراحی پلاستیک بینی است. همانند قسمت بالایی بینی، آسیب‌های شدید به شبکه مویرگی زیرپوستی و دست کاری‌های زیاد در بافت‌های زیرپوستی نوک بینی توسط پزشک جراحی که فاقد تجربه، علم و تخصص کافی است، علت مهم ایجاد آسیب‌های پوستی نوک بینی است.

در حالت بسیار شدید حتی ممکن است کل پوست نوک بینی از دست برود. ترمیم چنین عارضهٔ وخیمی ‌مستلزم به کارگیری روش‌های ترمیمی با استفاده از پوست قسمت‌های دیگر صورت مانند پوست پیشانی و یا پوست چین بین لب و بینی است.

۱۲- قوس محدب پشت غضروفی بینی:
علت این عارضه ممکن است برداشته شدن بیش از اندازه پشت استخوانی بینی و یا کم برداشته شدن پشت غضروفی بینی باشد.

دکتر محمد مهدی طرزی - متخصص گوش، حلق و بینی

خدا یا به خاطر لطف بی پایانت به این بنده ازت ممنونم
سلام بچه ها
خیلی خیلی کم وقت میکنم به اینجا سری بزنم ولی هر وقت بشه پست هارو میخونم تو این چندین صفحه که خوندم کلی جواب سوال دوستان رو میدم، barna مرسی نکات خوبی بود، ولی بخوای به همه اینا زوم بشی کم میاریا،‌زیادم سعی کن تو بحر قضیه نری که وسواست زیاد میشه(ضمنا جمع کردن اطلاعات در خصوص عمل بینی خیلی جذابه ولی وقتی هر چی بیشتر میدونی نگرانیات خیلی بیشتر میشه و نمیتونی همه معادلات رو مثبت پشت سر بزاری ( دکتر، نوع عمل، نوع بینی، انتظارات و چیزی که دوست داری بشه) گاهی همه چی با هم جور نمیشه، من بعضی وقتا واسه انتخاب دکتر سعی میکردم به یسری چیزا چشامو ببندم وگرنه تا ابد هم نمیتونستم دکتر انتخاب کنم)
در حال حاضر ما از فرم بینی راضی هستیم مخصوصا خانمم که خیلی عاشق بینیش شده و اصلا حق نظر دادنم در مورد بینیش ندارم، مخصوصا نیمرخ که جای هیچ ایرادی رو نزاشته و واقعا احساس واقعیمو میگم که نیمرخش بهتر از اونی شده که حتی فکرش رو میکردیم، اما بچه های که در مورد پستی که در خصوص پره ها گذاشته بودم سوال پرسیدن بگم که منظورم از نا متقارنی یکم بالا پایین بودن پره ها و یمقدار خیلی خیلی خیلی کم کوچک بزرگیشون بوده که همچنان این مسئله تا حدودی وجود داره ولی دروغه اگه بگم بهتر نشده( من خیلی سخت گیرم) بچه هایی که عکس خواسته بودن دوست دارم تو بهترین حالتش عکس بزارم انقدرم که به همسرم سخت گرفتم یمقدار ممانعت میکنه از اینکه عکس بگیرم میترسه بچه ها نظری بدن و من ایراد بگیرم ازش ولی تازگیا ارتباط بهتری در این خصوص باهاش پیدا کردم و قول میدم حتما عکس میزارم(همین روزا) یچیز دیگه چند وقته که یمقدار ورمه تیغه بیشتر شده در مورد تمام رخ وقتی میشه نظر داد که ورما به حداقل خودش برسن
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
سلام
اقای موسیلینی خوبید همسرتون بهترن خدارو شکر که همه چی عالیه دید وسواس بیخودی بوده
من این پست و برای همه گذاشتم که بخونن وگرنه الان از بینی خودم راضیم
این صحبت و برای همه می نویسم لطفا خواهشا گول کارهای ظاهری بشارتی و نخورید خیلی ادم بی سوادیه بینی برادرم من بعد از ٨ ماه داغون شده چند مورد دیگه هم بغییر برادرم دیدم الان هم این و گفتم که کسی به فکر عمل با این دکتر قلابی نیفته
مرسی barna خوبن ، وسواس که دارم ولی منطقیم، راستی به نظرم بهتره از دکتر کارایی که بد بودن اسم نبرید بهتره فقط به کسی توصیش نکنید ، از دکترای خوب تعریف کنید از دکترای بد هم اسم نبرید و کسی در موردشون اینجا ازتون سوال پرسید یمقدار نرمتر جوری که شاید کسایی باشن باهاش عمل کرده باشن یا میخوان عمل کنن برنخوره توصیش نکنید، همین، اتفاقا چندوقت پیش یکار یساله ازش دیدم ظاهرا که قشنگ بود، بینی برادر شما از لحاظ ظاهری چطوره؟ منظورتون از داغون شده چیه؟ چی شده مگه ؟ بینی قبلیش چطور بود؟ واقعا بینی قبل از عمل مهمه
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
چه خوب که راضی هستین اقا موسیلینی.منم انتخابم دکتر یحیوی.من میخوام این تابستون اگه شد عمل کنم.بینیم استخونیه ولی نمیتونم تشخیص بدم کدوم عکس سایت یحیوی استخونیه.لطفا شما عکس بینی خانمتون زودتر بزارین.تا قبل اینکه ما عمل کنیم.
عکس بینی صفحه 1709
سلام مرسی کنانه ،عکس چهارم تو گالریش یه نمونه بینی استخونی و غضروفیه، بینی همسر من هم استخونی و نوکش غضروفی بوده ، من روی این مسئله که میگفتن دکتر یحیوی تخصصش بینی های گوشتیه خیلی وسواس پیدا کرده بودم که همه میگفتن کسی که تو بینی های گوشتی استاده بینی های استخونی واسش خیلی راحتتره البته که من با چنین ایده ای مخالف بودم، مثل یه نفر که میگن راننده بیابونه پس رانندگی تو شهر باید واسش مثل آب خوردن باشه ولی اینطور نیست خیلیاشون اصلا نمیتونن تو شهر رانندگی کنن، ولی با دیدن چندتا از بیماراش که بینی های استخونی داشتن و نتیجه عملشون خوب بود اون مسئله رو دیگه کنار گذاشتم با توجه به چیزایی که تا حالا دستم اومده تنها نگرانی عمل با یحیوی با توجه به اینکه بسته عمل میکنه نگرانی از بابت رفع انحراف بینی هایی که انحراف دارن که فکر میکنم ندا بود که بینیش گوشتی بود و انحراف داشت که باز ریسک کرد و با یحیوی عمل کرد و راضیم هست ، اگر بینیت انحراف داره خیلی بهش تاکید کن ، ممکنه انحراف داخلی داشته باشی که بعد از عمل بینی و کوچک شدن بینی تازه خودش رو نشون بده در کل پیش یحیوی میری از انحراف حرف بزن و ازش بپرس چقدر انحراف داری و بپرس واسش چکار میکنه( من بعد از عمل اولاش یمقدار احساس میکردم بینی همسرم کج شده که واقعا دیوانه کننده بود ولی شانس آوردیم ورم بود که من احساس میکردم کجه)
جناب موسیلینی حرف شما خیلی متین ولی تند بودن من بخاطر اینکه این خانم خیلی ها رو بد عمل کرده بینی قبل عمل برادر من کوچیک بود فقط یه شکستگی داشت اونم زیاد معلوم نبود از بیرون داخلی انحراف داشت