2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426738 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیوا جان باشه اگه موردی دیدم حتما بهت میگم
اما اینو بگم خواهرم روزی که رفته بود مطبش یه دختره رو دیده بود که نوک بینیش خ خوب جمع شده بود عکس قبل دختره رو هم دیده بوده میگفت خ گنده بوده اصلا باورش نمیشد راستش منم عکساشو دیدم تعجب کردم
دوست خودم با یحیوی عمل کرد نوک بینیش قبل عمل خ بزرگ و افتاده بود من 1 هفته بعد عملش دیدم قشنگ جمع شده بود اما خوب ورم داشت من واقعا تغییر رو تو صورتش حس کردم
من فقط از اینکه خودم باید چسب بزنم خ سختمه

بچه هایی که با یحیوی عمل کردین این کلیپ آموزش چسب زدن رو دارین؟؟؟ یوتیوب نمیتونم برم
نیوشا جان تبریک میگم
گیلاس من در جریانش نیستم
من فقط با شستشوی زیاد بینی ام رو باز نگه میدارم
هر نیم ساعت میشورم کاااااااامل!

سمیرا جون سرمو بالا میگیرم با یه سرنگ کوچیک با شدت سرم رو توی بینی ام خالی می کنم جوری که ببخشیدا از حلقم میاد بیرون
اره با سرم نمکی میشورم

گیلاس من امروز با منشی دکتر حرف زدم گفت اون قطره ها شاید اولش خوب باشه ولی بعد باعث میشه بینی ات بیشتر کیپ بشه
همین سرم نمکی خوبه
gilas
conjestup ﺍﺳﺒﺮﻱ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﻣﻼﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ ﻭﻟﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﻛﺮﺩ ﻓﻘﻂ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻢ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺷﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺣﺘﻤﺎ ﻃﺒﻖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻛﺘﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺿﺮﺭ ﺩﺍﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻪ
gilas
conjestup ﺍﺳﺒﺮﻱ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﻣﻼﺵ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ ﻭﻟﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﻛﺮﺩ ﻓﻘﻂ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻢ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺷﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺣﺘﻤﺎ ﻃﺒﻖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻛﺘﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺿﺮﺭ ﺩﺍﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻪ
بچه ها سلا. قلب صورتی بعضی از دکترا کارشون طوریه که نیاز به چسب زدن اونوزی بعد عمل نداره. من احساس می کنم کارای یحیوی طوریه که مدلش چسب زدن بعد عمل تو فرم بینیت تاثیر نزاره . البته استدلال من از روی اینه که هیچ دکتری به خازر یه چسب نمی خواد کار مریضاش بد شه و کارش زیر سوال بره. شاید به خاطر اینه که زیاد بعد عمل حساسیت نداره.
باز از منشیش بپرس
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻛﺸﻴﺪﻥ ﺗﺎﻣﺒﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺭﺍﻩ ﺑﻴﻨﻴﻢ ﻛﺎﻣﻞ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﺸﺪ ﺗﻮ ﺑﻴﻨﻴﻢ ﺧﻨﻚ ﻣﻴﺸﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻴﻒ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺗﻨﻔﺴﻢ