صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ماعده تو همش پای کامپیوتر ....سرتم پایین داری تایپ میکنی بچه جان نباید این همه مدت سرت پایین باشه خووو.....حالا من هرچی بگم تو مگه گوش شنوا داری.................هر وقت میام تو هستی ....برو خوب بخواب یکم
دخی تو تمام رخت معلومه قسمت بین ابروهات تا وسطای تیغه بینیت ورم داره...بره این ورم قوس نیمرخت عیان خواهد شد.... ماعده تو درست نمیشیااااااااااااااااااااااااااااا
خودت باید بری مطب ساعت 5 به بعد معمولا برای شستشو و .....اینا میان .........باید کاراشو از نزدیک ببینی......
..البته واقعا بینی بعد عمل به نظرم تا چند وقت هر روز یک شکلیه.......خصوصا اگه بینی گوشتی باشه........دیگه به قول خود دکتر بعد یکسال روند طبیعی پیدا میکنه...
نکته دیگه من چون بد زخم هستم برشهای کنار پره ها دیر جوش خورد ولی برای خواهرم خیلی زود ترمیم شد.......
یک سری مسائل بر میگرده به شرایط جسمانی هر فرد.......مثلا پوست خوب یا زمینه آلرژی .من به پمادی که برای بخیه داده بود حساسیت داشتم...........
یا بینی من سمت صبح بزرگتر از بعد از ظهر هست که به خاطر ورم صبحگاهی بدن هست.......
هیییییی!کاش منم دماغم ظریف میشد.تو این دنیا هر کسی مال یه نفر دیگه رو میخاد!!؟راستی راستی دماغتو دوس ارى ىا مارو سر کار گذاشتی ؟شایدم دماغ گوشتیارو دل شؤون میسوزونیی
سلام بچه ها ماعده جون مماخ نو مبارک بچه ها من دیروز گچم و باز کردم. مماخم و خیلی دوست دارم. خیلی خوشگل شده . در اولین فرصت براتون عکس میذارم. صورتم هنوز پر ورمه. مخصوصا کنارای چشم وکنارای بینیم.
یه سوالی دارم بچه ها. من امروز که از خواب پا شدم احساس میکنم تمام تنم پر باده. انگار زیر پوستم آبه. دستام و پاهامو زانوهام مخصوصا. درد میگیره وقتی تکونشون میدم. نمیدونم چیه؟ به نظرتون چیکار کنم؟
بینی من کم کار بود . 18 اسفند با دکتر یحیوی عمل کردم
بهارناز مبارکه!!خوب یه امپول ضد ورم بزن دخی جان من فکر کنم یه ٦ ماه بعد که ورمات کامل خوابید خیلی خوف میشی.ضمنا دکتر چقدر دماغتو کوچیک کرده؟کوتاه هم کرده؟
سلام به همگی/ژانوس خانوم فکر نکنم مشکلی پیش اومده باشه،فقط باید خندیدن رو به حداقل رسوند، عزیزان من امروز بعد از حموم و وقتی که چسب رو عوض کردم بعد از ساعتی یکی از پره های بینیم ورم کرده،نمیدونم،به نظر شما طبیعیه ؟
ژانوس خانوم ایشاالله که مشکلی پیش نیومده،منم گاهی اوقات بعد از عمل خندم میگرفت،ایشاالله که طوری نشده. عزیزان میگم اب کرفس بعد از یک ماه هم میتونه تاثیر داشته باشه یا نه؟ممنون