2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426715 بازدید | 46621 پست
چشم عسلس جون اونطوری که تو میگی بینی من سرش زیاد پایین نبود قوزش یه کم اذیتم میکرد...مائده قبل از عملمو دیده...یه طوری میگی انگار جای دماغ قایق موتوری تو صورتم بوده...
دخی جونم تو هم که اینجایی!داشتم سربسر مایده میذاشتم!دخی عکس جدید بذار خانوم خوشگله
هیوا تو هم که هستی!!یکی من. و هیوا رو کمک کنه اینقدر حساس نیاشیم!دخی تو بگو سجادیان به نظرت برای گوشتی خوبه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام
من چند روز پیش مطب میلانی بودم در کل کارهاش طبیعی بود

چسبی زیاد دیدم یه چیزی که تو کاراش دیدم این بود که خ قوس نمیده
من ازش پرسدم میشه قوس بدین اما سربینی بالا نره؟گفت نه هرچی قوس بیشتر شه سر بینی هم بیشتر میره بالا
اکثرا ازش راضی بودن فقط 1دختره بود خ راضی نبود من تراشی که به بینی میده رو دوس داشتم جای بخیه هاشم اصلا نمونده بود 1خانمه میگفت اصلا پولکی نیست دستش هم خوبه من سر اینکه قوس کم میده دودل شدم وگرنه بقیه چیزاش خوب بود ویزیتش هم رایگانه طراحی هم میکنه
دوستان عزیز

هموطنان گرامی

ای کسانیکه شعور دارید

ای کسانیکه ایمان آوردید ، نیاوردید ،ندارید، دارید، داشتین و یا خواهید داشت

لطفا

اســــــــــــــــــــــــــــــــــــــپماتون رو پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کنــــــــــــــــیـــــــــد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
چشم آقا مانی اجازه بدین سوالامونو بخونن جواب بگیریم چشم پاکشون میکنیم
قلب صورتی عزیز ممنون که از مطب گردیت گفتی واسم مفید بود
چشم عسلی میشه بگین کجا این مطلب و خوندین؟ یعنی دکتر میلانی از غصروف مصنوعی استفاده میکنه؟ یا پرتز ؟
نادایا منم شنیدم که میلانی از غضروف مصنوعی استفاده میکنه یه مورد دیگه هم فکر میکنم نیمه بیهوشی عمل میکنه هرکسی دل و جراتشو نداره نیمه بیهوشی عمل کنه
برفک به میلانی گفت از غضروف خودش استفاده کنه میلانی هم قبول کرده بود
راستی همونطور که دوستمون گفت میلانی نیمه بیهوشی عمل میکنه چون اعتقاد داره عوارضش کمتره
1 دختره اونجا بود میگفت موقع عمل چشمم رو باز میکردم به دکتر میگفتم قوس بدین آقای دکتر اونم میگفنت چشمتو ببند پنس میره تو چشمت من خ ترسیدم اما با توجه به تعریفایی که از مریضای میلانی شنیدم (از من ترسوتر بودن تازه) نیمه بیهوشی اولش شوکه میشه اما بعدش عادت میکنی مثل خواب عمیقه درد هم حس نمیکنی
هیوا من عکسای فیسبوک یحیوی رو دیدم خ خوشم اومد
دوبار هم مطبش رفتم تقریبا همه خوب بودن و راضی
دفعه آخر که رفتم برا تصمیم نهایی فقط یه زنه رو دیدم که 5 ماه میشد عملیده بود 4تای من دماغ داشت راضی نبود میگفت طبیعی خواستم اما اصلا به پایین بینیم دست نزده خلاصه خورد تو ذوقم باهاش وقت داشتم کنسل کردم!!!
چندروز بعد که خواهرم رفت عکسامو ازشون بگیره میگفت 2تا بدون چسب دیده خ خوب بودن بقیه هم باچسب معلوم بوده خوبن

هیچی دوباره پشیمون شدم همون یحیوی رو اوکی کردم نوبتم 27م بود افتاد 29 م در عرض 3 ساعت
منشیش گفت متقاضی زیاده سریع جایگزین شده
حالا عملم افتاده چهارشنبه سوری اونم چ ساعتی 6ونیم میترسم تو راه از تو شیشه ماشین ترقه ای چیزی بندازن دماغم منفجرشه..... هه هه