2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426705 بازدید | 46621 پست
مائده من تا دو روز خونریزی داشت سمت راستم که انحراف داشت اما بند میاد نگران نباش
با حامد عباسی 10 اسفند 91 عمل کردم میزان رضایت : 100 باور کنید که بینی من هیچ ایرادی نداره ..عاشق دکترممممممم هستممم
مائده ببخشیدا از تجربیاتم میگم سرتو این چند رو که خونریی داری پایین نگیر یه باند هم بچسبون زیر بینیت
با حامد عباسی 10 اسفند 91 عمل کردم میزان رضایت : 100 باور کنید که بینی من هیچ ایرادی نداره ..عاشق دکترممممممم هستممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کفشدوزک فوق العاده زیبا شدی. تغییرات مثبتت خیلی زیاده. مبارکت باشه. سنت هم خیلی خیلی کمتر شده.

مانی فرزان رضایی دماغ دوست منو 2 سال پیش عمل کردش. در کل خودش چون قبلش خیلی گوشتی و ضایع بود راضیه ولی سوراخهای بینیش تا به تاست یکیش گرده یکیش کشیده. از اون بدتر یه پره بینیش حدود 2 میلیمتر پایینتره.
الان که 2 سال گذشته یه فرورفتگی خیلی خفیف هم تو نوکش هست. در کل من از مدل کاراش خوشم نمیاد. اما در مورد بخیه ، خداییش عالی هست از همون هفته اول اصلا جای بخیه معلوم نبود و گوشت اضافه هم نداشت.
رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
دوستان یه مسئله ای را بهتون بگم :
اصلا توی ماه های اول روی فرم بینی حساس نشید چون بینی خیلی ورم داره من تا 8 ماه پیش تا حالا اصلا روم نمیشد توی آینه بینیم را نگاه کنم ولی الان بعد 8/5 ماه با اینکه یه سری اشکالات بینیم داره ولی وقتی با ماه های اول مقایسه میکنم خیلی تغییر کرده و بهتر شده و تا 4 ماه دیگه هم جا داره
مطمئن باشید که بینی در طول یکسال خیلی تغییر میکنه و من واقعا تا الان به این حرف رسیدم
مری عزیزم خودم میخواستم برای 6 فروردین عمل کنم ولی دکتر گفت از 6 به بعد میره مسافرت و گفت یه وقت خالی 29 دارم اگر میخوای اون روز بیا و منم که دیگه طاقتم تموم شده گفتم هرچی زودتر برم بهتره و کل 14 روز عید رو هم استراحت میکنم و مرخصی هم نمیخواد که بگیرم . بنظرم اینطوری بهتر بود.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
مری عزیزم منم پیش راستکاری رفته بودم و دخترخاله همسرم هم پیش اون عمل کرده بود ولی بنظرم یه کم پولکی اومد من خیلی از خودش خوشم نیومد . مثل اینکه بقالی بود میخواست واست چرتکه بندازه برای من از 3800 شروع کرد تا 3 تومان راضی شد یعنی در اصل همون قیمت اصلی و نهایی که باید از اول میداد بخاطر همین خیلی باهاش حال نکردم.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
خانم فارمه

از بینیم راضیم با اینکه هنوز کلی ورم داره.....5 ماهه عمل کردم........البته سمت راستم ورمش بیشتره و اینکه گفت اگه نرفت بیا ترمیم. ..بینی من شکستگی و انحراف تیغه بینی داشت که کلا مشکل تنفسی داشتم.....ولی الان خوبم ..ولی آلرژی که دارم اذیتم میکنه که از دکتر پرسیدم گفت اون با جراحی بینی خوب نمیشه.....مدام عطسه و آبریزش دارم.

دکتر خوب توی مشهد زیاده.....من چون برام مهم بود که متخصص حلق و گوش و بینی باشه رفتم پیش پور صادق ....ولی دکتر حسینی خواه اگه درست بگم.یا بخشایی و نعیمی هم شنیدم کارشون خوبه...........
مری جون اونجا که تو مطب بودم بودن بینی هایی که قبلا گوشتی بودن و عمل کرده بودن و. راضی هم بودن .

اینم بگم هزینه کلینیک راستکاری جدا از هزینه جراحیش هست. بنظرم یه مشاوره برو پیشش ضرر نداره.
فارمه جان........آره راضیم................این آلرژی و از قبل هم داشتم.......من گفتم شاید با جراحی بینی بهتر بشه.........

ولی نظر دکتر این بود که این یک حساسیت هست و ربطی به آناتومی بینی نداره.................

بله من توی اتاق عمل گفتم که میخوام شیب بینیم و کمتر کنی یا مثلا سر بینی جمع بشه...

خوبیش اینه که تامپون نمیزاره و راحت تنفس میکنی من از اتاق عمل که اومدم اصلا مشکل تنفسی نداشتم...........البته هر روز هم شستشو میدادم..............

شب ها هم اصلا با دهن نفس نمی کشیدم و به همین خاطر خیلی راحت بودم.......

فقط همون قالب بینی که هست نباید بری حموم رو اعصابه.البته من دو بار رفتم و دکتر گفت اگه شل نشه عیبی نداره.......چون نمیتونم بیشتر از دو روز حموم نرم......

من دیشب دندونم و عصب کشی کردم بیشتر اذیت شدم تا جراحی بینی.................یعنی اینقدر راحته..............فقط مراقبت هاش چندشه........

سلام دوستان خوب
اسپما یادتون نره پاک کنید.
بچه ها این تاپیک خیلی خیلی معروفه ها ، حتی دکتر ها هم از وجود با خبر هستند ، وقتی راجع به جراحی بینی سرچ میکنیم این تاپیک از اولین نتایج جستجوئه ،
> من به طور اتفاقی ستاره رو تو مطب دکتر فرهنگ دیدم ، خیلی بینیش طبیعی و ظریف و خوب بود، خود دکتر فرهنگ هم منطقی و دقیق بود،، من به مطب گردی هام در مورد دکتر های طبیعی کار ادامه میدم ونتایج رو اعلام میکنم،
بچه ها اینجا کسی با بشارتی عمل کرده؟ واقعا برای بینی پایه میذاره از یه جسم خارجی؟ من دنبال دکتر خیلی خیلی طبیعی کار هستم وتا 5 بیشتر نمیتونم هزینه کنم
اینقدر به دماغ همه نگاه میکنم اونروز تو اتوبوس از یه دختره با تردید پرسیدم بینیشو با کی عمل کرده ، گفت دکتر حق گذار
فوق العاده طبیعی و خوب بود بینیش ،
درود
دوستان تاپیک جراحی بینی 2 چی به سرش اومده؟
هرچی میگردم پیداش نمیکنم!
ممنون
هنر عدالت آن نیست که همه گناهکاران به مجازات برسند بلکه در آن است که هیچ بیگناهی مجازات نشود